Ana akeh kahanan ing hukum tanggung jawab duwe peran. Coba, contone, kahanan ing sawijining karyawan ngalami kacilakan ing konteks utawa sajrone nindakake karyane. Ing kasus kasebut, juragan kadang bisa dicekel sah kanggo pegawe kanggo karusakan sing ditanggung.

ING PERLU LAWANGER LIABILITI?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

Hukum Tanggung Jawab

Ana akeh kahanan ing hukum tanggung jawab duwe peran. Coba, contone, kahanan ing sawijining karyawan ngalami kacilakan ing konteks utawa sajrone nindakake karyane. Ing kasus kasebut, juragan kadang bisa dicekel sah kanggo pegawe kanggo karusakan sing ditanggung. Ing sawetara kasus, manufaktur bisa uga tanggung jawab. Iki kedadeyan nalika konsumen nandhang karusakan lan ditetepake manawa karusakan kasebut disebabake kekurangan ing prodhuk. Kajaba iku, direktur perusahaan bisa uga ing kasus-kasus tartamtu sing tanggung jawab pribadi uga saliyane utawa dudu perusahaan kasebut.

Menu cepet

Apa sampeyan terus tanggung jawab utawa sampeyan pengin nyekel wong? Tanggung jawab saka Law & More bakal seneng menehi dhukungan kanthi sah.

Conto subjek sing bisa mbantu sampeyan:

• Tanggung jawab juragan;
• Tanggung jawab produk;
• Kewajiban direktur;
• Tanggung jawab sing ketat;
• Tanggung jawab adhedhasar Fault;
• Tanggung jawab Profesional

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-ing-hukum

 Nelpon +31 40 369 06 80

Napa milih Law & More?

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja sing njamin supaya 100% saka klien kita nyaranake lan kita dirating rata-rata kanthi angka 9.4

"Law & More pengacara
melu lan
bisa empathize karo
masalah klien ”

Tanggung jawab juragan

Yen sawijining karyawan nandhang kacilakan sajrone utawa ana hubungane karo karyane, juragan bisa sah tanggung jawab kanggo karyawan amarga kerusakan sing wis kedadeyan. Iki amarga majikan duwe kewajiban perawatan khusus nalika gaweyan ditindakake. Dheweke tanggung jawab kanggo kerusakan sing dialami karyawan sajrone nindakake karyane, kajaba dheweke bisa nuduhake manawa dheweke wis netepi kewajiban perawatan. Yen juragan bisa nduduhake manawa dheweke wis nindakake kabeh langkah sing cukup kanggo nyegah kecelakaan, mula ora tanggung jawab. Kajaba iku, ing kahanan karyawan kanthi sengaja utawa ora sengaja, pengusaha ora bisa disalahake. Kita ndelok kabeh fakta lan kahanan lan bakal seneng mbantu sampeyan yen sampeyan tanggung jawab minangka majikan utawa yen sampeyan pengin nyekel majikan sampeyan tanggung jawab kanggo ngrusak sing nandhang.

Law & More uga bisa nindakake iki kanggo sampeyan

Gambar Samenwerkingsovereenkomst

Kabar saka gawan

Apa ana sing milih janjiane? Kita bisa ngirim pangeling tinulis lan litigate kanggo sampeyan

Properti intelektual

Persetujuan Adoption

Nggawe kesepakatan kalebu akeh karya. Pramila ndhaptar bantuan saka

Gambar internasi nasional Bangsa -en

Kontrasi kerja

Apa sampeyan pengin dhukungan kanggo nggawe kontrak kerja? Nelpon ing Law & More

Gambar overeenkomst opstellen

Pratelan kanggo kerusakan

Apa sampeyan ngatasi tuntutan babagan kerusakan lan sampeyan pengin bantuan legal ing prosedur kasebut?

Tanggung jawab produk

Yen sampeyan wis tuku produk, sampeyan ngarepake dadi kuwat. Sampeyan ora ngarepake manawa panggunaane bakal cilaka sampeyan. Sayange, iki isih bisa kelakon. Sampeyan bisa mikirake karusakan sing disebabake dening mesin kekurangan, panganan lan produk konsumen liyane.

Produsen sah tanggung jawab kanggo ngrusak nalika wis kabukten rusak amarga disebabake cacat ing prodhuk. Produk dianggep cacat yen ora nawakake safety sing dikarepake. Yen wis ngalami karusakan amarga produk sing rusak, kita bakal seneng menehi dhukungan kanthi sah.

Tanggung jawab Direktur

Minangka prinsip, perusahaan tanggung jawab kanggo utang sing ditanggung. Nanging, sutradara perusahaan bisa uga ing kasus-kasus tartamtu sing tanggung jawab pribadi uga saliyane utawa dudu perusahaan kasebut. Sutradara pancen wajib nindakake tugas kanthi bener. Yen sampeyan tanggung jawab minangka direktur entitas legal, asile bisa gedhe. Law & More mbantu direktur sing ngadhepi utawa ngancam tuntutan tuduhan. Kita uga ngewangi pihak sing pengin nyekel direktur kanthi sah.

Hukum tanggung jawabTanggung jawab adhedhasar Fault

Tanggung jawab jenis iki adhedhasar kesalahan utawa kelalaian. Yen sampeyan wis ngalami kerusakan, kita bakal seneng mbantu sampeyan nyekel wong sing nyebabake kerusakan kanthi sah. Sampeyan uga bisa hubungi kita kanggo dhukungan sah yen sampeyan tanggung jawab dening wong liya amarga nyebabake karusakan.

Tanggung jawab profesional

Yen profesional sing duwe tenaga kerja, kayata dhokter, akuntan utawa notaris, nggawe kesalahan profesional, dheweke bisa tanggung jawab kanthi sah marang klien utawa pasien. Nanging ing kasus apa salah laku profesional kaya ngono? Iki minangka pitakonan sing rumit. Wangsulan gumantung saka kabeh bukti lan kahanan ing kasus kasebut.

Yen sampeyan minangka profesional sing duwe tenaga kerja lan sampeyan tanggung jawab kanggo kesalahan profesional, kita bakal seneng mbantu sampeyan.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 (0) 40 369 06 80 utawa kirim e-mail:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl