Sampeyan minangka pengusaha utawa pribadi pribadi nggolek ilmu khusus, tanpa ilang saka kontak pribadi? Banjur Law & More iku perusahaan hukum ing Amsterdam kanggo sampeyan. Law & More yaiku perusahaan hukum multidisiplinari sing dinamis, sing ana ing Amsterdam sing nggabungake ilmu babagan kantor gedhe kanthi perhatian lan layanan sing sampeyan ngarepake saka kantor butik. Lan ing endi perusahaan hukum liyane mung menehi pitulung legal, pengacara saka Law & More terus langkah siji. Spesialis kita ing Amsterdam nawakake ora mung dhukungan hukum lan mbantu sampeyan minangka penasihat utawa penasihat litigasi, nanging pengacara ing Law & More uga dadi mitra tutur ing lapangan hukum.

PERLUKAN LAWYER DI AMSTERDAM?
KONTAK LAW & MORE!

Pengacara ing Amsterdam

Sampeyan minangka pengusaha utawa pribadi pribadi nggolek ilmu khusus, tanpa ilang saka kontak pribadi? Banjur Law & More iku perusahaan hukum ing Amsterdam kanggo sampeyan. Law & More yaiku perusahaan hukum multidisiplinari sing dinamis, sing ana ing Amsterdam sing nggabungake ilmu babagan kantor gedhe kanthi perhatian lan layanan sing sampeyan ngarepake saka kantor butik.

Menu cepet

Lan ing endi perusahaan hukum liyane mung menehi pitulung legal, pengacara saka Law & More terus langkah siji. Spesialis kita ing Amsterdam nawakake ora mung dhukungan hukum lan mbantu sampeyan minangka penasihat utawa penasihat litigasi, nanging pengacara ing Law & More uga dadi mitra tutur ing lapangan hukum. Kita duwe tim pengacara khusus sing kuwat lan siap mbantu sampeyan ngatasi masalah hukum kanthi cara apa wae. Apa sampeyan kepengin weruh babagan metode kerja kita? Banjur hubungi kita.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

 Nelpon +31 20 369 71 21

"Law & More pengacara
melu lan
bisa empathize karo
masalah klien ”

Pakar saka Law & More ing Amsterdam

Minangka tegas ukum Law & More aktif ing bidang hukum, hukum properti intelektual lan teknologi, uga hukum tenaga kerja, hukum imigrasi lan hukum kulawarga. Apa sampeyan nggolek wilayah liyane? Banjur, goleki kaca appraisals ahli ing ngendi kabeh bagean hukum sing kadhaptar. Pengacara kita minangka ahli ing kabeh wilayah sing kasebut lan seneng mbantu sampeyan ing wilayah apa wae. Yen wis mudhun kanggo perusahaan, Law & More tumindak kanggo wirausaha ing macem-macem cabang, kayata industri, transportasi, pertanian, kesehatan lan ritel. Kajaba iku, pengacara kita ing Amsterdam akeh pengalaman kanggo nggarap perusahaan inovatif lan mbantu utawa nuntun wiwitan. Pengacara kita digunakake kanggo nggarap teknologi, riset, pangembangan, panyiapan hak properti intelektual, lisensi lan ngripta ekspansi.

Advocaat Amsterdam

Perusahaan hukum ing Amsterdam

Saliyane kawruh babagan undang-undang Walanda (prosedur) sing lengkap, perusahaan hukum kita saestu internasional babagan segi ruang lingkup lan sifat layanan lan karya kanggo macem-macem klien Walanda lan internasional sing canggih, saka perusahaan lan institusi kanggo individu. Kanggo nyedhiyakake klien kanggo layanan sing paling apik, kita duwe tim darmabakti kanggo pengacara lan ahli hukum sing duwe akeh basa, sing nguwasani basa Rusia, antara liya. Dheweke bisa nuntun lan ngewangi sampeyan wiwit wiwitan nganti pungkasan proses hukum, kanthi nggarap strategi sing canggih lan dipikirake. Preduli nasionalitas, prinsip dhasar ing Law & More yaiku kabeh wong kudu duwe kesempatan kanggo ngadeg hak-hak dhewe. Para pengacara, kita ngupayakake aspek kualitas rega sing paling apik kanggo para klien. Iki njamin sampeyan nampa pitulungan hukum kanthi tingkat sing dhuwur lan manawa investasi sampeyan bakal mbayar dhewe.

Dadi, ing endi pengacara normal mung menehi kawruh hukum lan mripat kritis, para pengacara kita ing Amsterdam nawakake layanan luwih akeh tinimbang perusahaan hukum liyane. Law & More tim ing Amsterdam makarya kanthi cara praktis lan pribadi kanggo perusahaan internasional lan nasional lan pribadi pribadi. Ing kantor ing Amsterdam, kita wis suwe mbukak lan mbukak ing wayah sore lan akhir minggu. Pengacara kita wis biasa makarya kanthi cepet, supaya sampeyan ora kudu ngenteni ngenteni jawaban ing email sampeyan utawa sadurunge duwe salah sawijining staf ing telpon. Malah ing njaba jam kantor sampeyan bisa uga tekan salah sijine pengacara. Kecepatan lan keahlian minangka sing paling penting kanggo kita, tegese sampeyan bisa komunikasi kanthi lancar lan target. Sampeyan kasengsem ing layanan kita? Banjur hubungi kita. Pengacara saka Law & More ing layanan sampeyan!

Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Pengacara

Ruby van Kersbergen 500X567

Ruby van Kersbergen

Pengacara-ing-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

Yara-Knoops-foto-500-567

Yara Knoops

Penasehat Hukum

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 20 369 71 21 utawa kirim e-mail menyang:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl