Sampeyan minangka pengusaha utawa individu pribadi sing ngadhepi masalah legal lan sampeyan pengin ndeleng yen wis dirampungake? Hubungi Law & More, pokrol kita seneng nulung sampeyan! Ana ing Law & More kita mangertos, manawa sampeyan minangka pengusaha utawa individu pribadi, saben masalah legal dadi akeh banget lan manawa ana masalah legal bisa duwe pengaruh gedhe ing urip sampeyan. Dadi, beda karo umume perusahaan hukum, Law & More nawakake sampeyan luwih. Ing endi umume perusahaan hukum mung duwe kawruh babagan hukum sing ditetepake kanggo ukum lan rutin nindakake kegiatan, Law & More nyedhiyakake layanan cepet lan pendekatan pribadi saliyane kawruh hukum lan ekstensif.

PERLUKAN LAWYER ING ING PAHIK?
KONTAK LAW & MORE!

Pengacara ing Eindhoven

Sampeyan minangka pengusaha utawa individu pribadi sing ngadhepi masalah legal lan sampeyan pengin ndeleng yen wis dirampungake? Hubungi Law & More, pokrol kita seneng nulung sampeyan! Ana ing Law & More kita mangertos, manawa sampeyan minangka pengusaha utawa individu pribadi, saben masalah legal dadi akeh banget lan manawa ana masalah legal bisa duwe pengaruh gedhe ing urip sampeyan. Dadi, beda karo umume perusahaan hukum, Law & More nawakake sampeyan luwih.

Menu cepet

Ing endi umume perusahaan hukum mung duwe kawruh babagan hukum sing ditetepake kanggo ukum lan rutin nindakake kegiatan, Law & More nyedhiyakake layanan cepet lan pendekatan pribadi saliyane kawruh hukum lan ekstensif. Contone, pengacara kita ahli babagan hukum kulawarga, hukum buruh, hukum perusahaan, hukum properti intelektual lan selaras. Lan nalika nggawe perusahaan, Law & More tumindak kanggo wirausaha ing macem-macem cabang, kayata industri, transportasi, pertanian, kesehatan lan ritel. Apa sampeyan nggolek wilayah liyane? Banjur, goleki kaca keahliane kita sing didhaptar kabeh wilayah hukum.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

 Nelpon +31 40 369 06 80

"Law & More pengacara
melu lan
bisa empathize karo
masalah klien ”

Keahlian saka Law & More ing Eindhoven

Preduli saka jinis masalah legal, kita Law & More pokrol bisa nuntun lan nulungi sampeyan wiwit awal nganti pungkasan proses legal, kanthi nggarap strategi kanggo maju lan strategi maju. Firma hukum kita uga menehi resolusi regejegan legal lan layanan litigasi kanggo perusahaan lan individu pribadi lan nganakake evaluasi sing apik babagan kesempatan lan resiko sadurunge kabeh prosedur legal. Lan nalika nerangake prosedur legal, para pengacara kita saka Eindhoven bakal nglawan sampeyan. Sawise kabeh, kita yakin manawa saben wong kudu duwe kesempatan kanggo ngadeg kanggo hak dhewe. Mangkene uga kita ngupayakake rasio kualitas rega sing paling apik kanggo para klien, supaya sampeyan bisa yakin manawa investasi sampeyan bakal mbayar dhewe. Nanging, Law & More nawakake ora mung layanan legal minangka penasihat lan penasihat litigasi nanging uga kasedhiya kanggo sampeyan minangka mitra sparring.

Firma hukum ing Eindhoven

Firma hukum ing Eindhoven

Salajengipun, saliyane kawruh babagan hukum Walanda (prosedur prentah), kita duwe akeh pengalaman internasional. Pejabat kita ora mung internasional babagan skop lan sifat layanan, nanging uga ing babagan kisaran klien lokal lan internasional maju. Kanggo nyedhiyakake klien kanggo layanan sing paling apik, kita duwe tim darmabakti kanggo pengacara lan ahli hukum sing duwe akeh basa, sing nguwasani basa Rusia, antara liya. Dadi, apa sampeyan minangka perusahaan manca utawa wong manca utawa pribadi utawa manawa sampeyan duwe masalah legal babagan mitra asing, Law & More pokrol ana kanggo sampeyan! Apa sampeyan kepengin weruh babagan cara kerja lan apa sing bisa kita lakoni? Banjur hubungi kita.

Dadi, apa sampeyan nggoleki kawruh babagan kantor perusahaan sing gedhe? Nanging sampeyan isih pengin duwe kontak pribadi, kaya kantor butik cilik? Banjur Law & More minangka perusahaan hukum Eindhoven kanggo sampeyan. Law & More iku sawijining perusahaan hukum multidisiplin sing dinamis, sing ana ing Taman Ilmu ing Eindhoven, uga diarani Lembah Silicon Belanda sing kerja kanggo macem-macem klien, perusahaan, institusi lan individu ing internasional lan internasional. Pengacara kita ing Eindhoven nawakake layanan luwih akeh tinimbang kantor liyane. Contone, kantor Eindhoven kita wis suwe mbukak lan kita uga mbukak ing wayah sore lan akhir minggu (Mon / Jum. 8.00 - 22.00, Sat / Dadi 9.00 - 17.00). Salajengipun, kita digunakake kanthi cepet sabisa, dadi sampeyan ora kudu ngenteni suwe supaya kita mangsuli surat utawa sadurunge duwe salah sawijining karyawan ing telpon.

Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Pengacara

Ruby van Kersbergen 500X567

Ruby van Kersbergen

Pengacara-ing-hukum

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

Yara-Knoops-foto-500-567

Yara Knoops

Penasehat Hukum

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl