Jade Vaneerdewegh

Jade

Jade punika pengacara mimpin lan darmabakti karo passion kanggo hukum lan entuk asil paling apik. Dheweke nyedhaki masalah hukum sing rumit kanthi jelas lan efektif, kanthi argumentasi hukum sing kuat. Jade nganakake analisa kanthi jero lan nyinaoni fakta lan undang-undang kanggo nggawe laporan lan saran sing tepat, kanthi tujuan kanggo entuk asil sing paling apik kanggo kasus sampeyan. Dheweke melu lan grapyak, ngrungokake keprihatinan lan tujuan sampeyan, lan ngembangake strategi sing cocog. Ing Law & More, Jade utamane kerja ing bidang hukum pidana, hukum kulawarga, lan hukum perdata.

Ing wektu luang, Jade seneng blanja, mangan metu, nglampahi wektu karo kanca lan kulawarga, lan lelungan menyang panggonan anyar.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Gambar Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

Pengacara-ing-hukum
Pengacara-ing-hukum
Pengacara-ing-hukum
Penasehat Hukum
Law & More