Mbutuhake pengacara internasional?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Pengacara Internasional
/

Pengacara Internasional

Nindakake bisnis tegese watesan persilangan. Kepiye yen timbul perselisihan? Pengadilan endi sing cocog kanggo ngrampungake pasulayan? Hukum apa sing ditrapake kanggo regejegan

Kadhangkala, kesimpulan kasebut yaiku pengadilan Walanda kudu ngetrapake hukum internasional utawa kosok balene. Kanggo nyegah kahanan iki, kita nulungi klien Walanda lan internasional kanggo negosiasi lan nggawe perjanjian supaya jelas manawa prosedur sing kudu dilanjutake nalika ana perselisihan.

Kita akeh ngalami ing prosiding hukum Walanda lan internasional, proses arbitrasi lan resolusi regejegan. Yen ngono, proses kasebut ditindakake ing negara liya tinimbang Walanda, kita kerja sama karo pengacara sing bisa dipercaya, nggawe manawa kapentingan klien dijaga kanthi bener.

Pengacara bisnis kulawarga kita siyap kanggo sampeyan

Saben perusahaan unik. Mula, sampeyan bakal nampa saran legal sing cocog langsung karo perusahaan sampeyan.

Yen kedadeyan kasebut, kita uga bisa ngadili sampeyan. Hubungi kita kanggo kahanan.

Kita njagong karo sampeyan kanggo nggawe strategi.

Saben wirausaha kudu ngatasi undang-undang perusahaan. Siapake dhewe kanthi becik.

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Ora ana mental sing ora becik

Kita seneng mikir kreatif lan katon ngluwihi aspek legal kahanan. Kabeh iku kanggo njupuk inti saka masalah lan ngrampungake kanthi prekara sing ditemtokake. Amarga mentalitas lan pengalaman sing ora apik lan klien bisa dipercaya dhukungan sah pribadi lan efisien.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara internasional kita siyap nulungi sampeyan:

Kantor Law & More Photo

Subsidi

Menehi subsidi kasebut tegese sampeyan duwe hak sumber daya finansial saka badan administratif kanggo mbiayai kegiatan tartamtu. Penyediaan lengganan mesthi duwe basis legal. Kajaba kanggo mbentuk aturan, subsidi minangka instrumen sing digunakake dening pemerintah. Kanthi cara iki, pamrentah nyurung tumindak sing dikarepake. Subsidi asring ngalami kahanan. Kahanan kasebut bisa dipriksa dening pamrentah kanggo ndeleng manawa dheweke wis kaleksanan.

Akeh organisasi gumantung marang subsidi. Nanging ing praktik, asring kedadeyan yen subsidi ditarik dening pemerintah. Sampeyan bisa mikirake kahanan sing ditindakake nalika pamrentah. Perlindhungan hukum uga kasedhiya kanggo keputusan pembatalan. Kanthi nolak kanggo mundur saka subsidi, sampeyan bisa uga, ing sawetara kasus, mesthekake manawa hak entitas sampeyan dijaga. Apa sampeyan ragu yen subsidi sampeyan wis ditarik kanthi hukum utawa sampeyan duwe pitakonan liyane babagan subsidi pemerintah? Banjur hubungi pihak pengacara administratif ing Law & More. Kita bakal seneng menehi saran babagan pitakon babagan subsidi pemerintah.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.