Perencanaan pajak minangka praktik struktural fiskal optimal perusahaan kasebut supaya tetep tingkat efektifitas sithik. Sanajan umume dianggep ora dikarepake, perencanaan pajak ora ilegal. Perencanaan pajak bisa ana amarga beda karo angger-angger nasional lan internasional, beda karo perjanjian pajeg sing disimpulake lan amarga cara aturan kasebut tundhuk utawa tumpang tindih.

RENCANA CARA INTERNASIONAL & NASIONAL
KONTAK LAW & MORE

Perencanaan Pajak Internasional & Nasional

Perencanaan pajak minangka praktik struktural fiskal optimal perusahaan kasebut supaya tetep tingkat efektifitas sithik. Sanajan umume dianggep ora dikarepake, perencanaan pajak ora ilegal. Perencanaan pajak bisa ana amarga beda karo angger-angger nasional lan internasional, beda karo perjanjian pajeg sing disimpulake lan amarga cara aturan kasebut tundhuk utawa tumpang tindih.

The Law & More praktik pajak menehi urusan karo masalah Walanda lan internasional.

Kanthi kerjasama karo mitra pajak kita menehi saran lan rencana pajak kanggo individu sing regane luhur lan kulawargane, sing tundhuk pajak Walanda. Profesional profesional kita duwe masalah pajak kanggo macem-macem bisnis kulawarga Walanda lan internasional kanthi operasi internasional. Kita uga makili klien Walanda lan internasional ing kontroversial pajak internasional lan asring nganakake prosedur litigasi pajak marang pihak panguwasa pajak Walanda.

Law & More uga menehi pitulung babagan rencana perencanaan Estate lan rencana sukses sukses bisnis kanggo klien pribadi lan perusahaan. Kita duwe spesialisasi kanggo ngrancang lan ngetrapake teknik paling anyar (sah) ing perencanaan multi-yurisdiksi kanggo entuk struktur sing efektif kanggo klien kita tetep tundhuk pajak lan mujudake efisiensi pajak.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

 Nelpon +31 40 369 06 80

"Law & More pengacara
melu lan
bisa empathize karo
masalah klien ”

Ora ana mental sing ora becik

Kita seneng mikir kreatif lan katon ngluwihi aspek legal kahanan. Kabeh iku kanggo njupuk inti saka masalah lan ngrampungake kanthi prekara sing ditemtokake. Amarga mentalitas lan pengalaman sing ora ana gunane, klien bisa ngandhani dhukungan sah pribadi lan efisien.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl