Mbutuhake Pengacara Kekayaan Intelektual?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/
Pengacara Kekayaan Intelektual (IP)
/

Pengacara Properti Intelektual

Kanggo nyegah wong liya nggunakake karya, hukum properti intelektual nawakake kesempatan kanggo nglindhungi ide sing wis dibangun lan konsep kreatif. Iki tegese gaweyan mung bisa digunakake kanthi ijin. Iki penting banget ing masyarakat sing cepet lan inovatif.

Menu cepet

Apa sampeyan pengin ngerti liyane babagan hukum properti intelektual? Spesialis ing Law & More bisa menehi pitulung hukum yen sampeyan pengin nglindhungi ide utawa gaweyan sampeyan. Yen sampeyan ngubungi sampeyan, kita bakal nulung sampeyan babagan registrasi properti intelektual lan kita bakal milih kanggo sampeyan nglanggar pelanggaran. Kepakaran kita ing babagan hukum properti intelektual yaiku:

  • Hak Cipta;
  • merek dagang;
  • Paten lan paten;
  • jeneng dagang.

Hak properti intelektual

Pengacara hak cipta

Pengacara hak cipta

Apa sampeyan duwe buku, film, musik, lukisan, foto utawa patung? Hubungi kita.

Registrasi merek dagang

Registrasi merek dagang

Apa sampeyan pengin ndhaptar produk utawa layanan sampeyan? Kita bisa mbantu sampeyan.

Aplikasi kanggo Gambar paten

Ndhaptar paten

Apa sampeyan duwe penemuan? Atur paten.

Jeneng perdagangan

Jeneng perdagangan

Kita mbantu sampeyan ndhaptar jeneng dagang sampeyan.

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Properti intelektual

Yen sampeyan minangka panemu, desainer, pangembang utawa penulis, sampeyan bisa nglindhungi karya liwat hukum properti intelektual. Hukum properti intelektual njamin manawa wong liya ora bisa nggunakake gaweyan kajaba kajaba menehi idin kanggo nglakoni. Iki menehi kesempatan kanggo ngasilake maneh investasi ing pangembangan produk. Supaya entuk pangayoman, sampeyan kudu duwe ide sing rinci. Idea mung ora cukup, amarga bisa digarap pirang-pirang cara. Yen sampeyan duwe ide sing maju, para pengacara bisa ngrekam properti intelektual kanthi macem-macem cara. Ana macem-macem jinis properti intelektual, sing bisa digunakake kanthi kapisah utawa minangka kombinasi.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Kekayaan Intelektual kita siyap nulungi sampeyan:

Kantor Law & More

Ing macem-macem hak properti

Ana macem-macem jinis properti intelektual, sifat, ruang lingkup lan durasi sing beda karo siji properti liyane. Kadhangkala sawetara hak properti intelektual bisa didaftar ing wektu sing padha. Law & MoreKeahliane ing bidang hukum properti intelektual kalebu hak cipta, hukum merek dagang, paten lan paten lan jeneng dagang. Kanthi ngubungi Law & More sampeyan bisa takon babagan kemungkinan.

Copyright

Hak cipta nglindhungi karya kreator lan menehi hak cipta kanggo nerbitake, ngasilake lan nglindhungi karyane saka nyalahi panggunaan pihak katelu. Tembung 'karya' kalebu buku, film, musik, lukisan, foto lan patung. Sanajan hak cipta ora kudu dilamar, amarga kedadeyan kanthi otomatis nalika karya digawe, luwih becik direkam hak cipta kasebut. Kanggo nggawe hak, sampeyan bisa uga mbuktekake manawa karya kasebut ana ing tanggal tartamtu. Apa sampeyan pengin ndhaptar hak cipta lan nglindhungi karya saka wong sing nglanggar hak cipta? Hubungi pengacara ing Law & More.

Hukum merek dagang

Hukum merek dagang bisa nggawe pangguna ing merek dagang, saengga ora ana sing bisa nggunakake jeneng sampeyan tanpa ijin. Hak merek dagang mung dikonfirmasi manawa sampeyan ndhaptar merek dagang ing dhaptar merek dagang. Law & Morepengacara bakal seneng mbantu sampeyan ngatasi masalah iki. Yen merek dagang wis kedhaftar lan digunakake tanpa ijin, iki minangka pelanggaran merek dagang. Panjenengan Law & More pengacara sabanjure bakal bisa nulungi sampeyan nglanggar para pelanggaran.

Paten lan paten

Sawise sampeyan nemokake proses, produk teknis utawa proses, sampeyan bisa nglamar paten. Paten njamin sampeyan duwe hak eksklusif kanggo panemuan, produk utawa proses sampeyan. Kanggo ngetrapake paten, sampeyan kudu nyukupi papat syarat:

  • Iku kudu penemuan;
  • Penemuan kudu anyar;
  • Mesthi ana langkah inventif. Iki tegese penemuan sampeyan kudu inovatif lan ora mung perbaikan cilik ing produk sing wis ana;
  • Penemuan sampeyan kudu ditrapake sacara industri.

Law & More mriksa sing nyukupi kabeh syarat lan mbantu sampeyan nglamar paten.

Jeneng perdagangan

Jeneng dagang yaiku jeneng ing ngisor perusahaan. Jeneng dagang bisa uga padha karo jeneng merek, nanging ora kaya ngono. Jeneng perdagangan bisa direksa kanthi ndhaptarake karo Dewan Perdagangan. Para pesaing ora dienggo nggunakake jeneng dagang sampeyan. Jeneng dagang sing ora padha karo jeneng dagang sampeyan uga ora diidini. Nanging, perlindungan iki diwatesi kanthi wilayah. Perusahaan ing wilayah liyane bisa uga nggunakake jeneng sing padha utawa padha. Nanging, jeneng dagang bisa diwenehake pangayoman tambahan kanthi uga ndhaptarake minangka merek dagang. Pengacara ing Law & More bakal seneng menehi saran babagan kemungkinan.

Sampeyan nggoleki pengacara properti intelektual? Hubungi Law & More. Kita bisa mbantu sampeyan netepake hak lan ndhukung sampeyan nalika hak dilanggar.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.