Kanggo nyegah wong liya nggunakake karya, hukum properti intelektual nawakake kesempatan kanggo nglindhungi ide sing wis dibangun lan konsep kreatif. Iki tegese gaweyan mung bisa digunakake kanthi ijin. Iki penting banget ing masyarakat sing cepet lan inovatif. Apa sampeyan pengin ngerti liyane babagan hukum properti intelektual?

Apa sampeyan dadi PEMBANGUNAN?
Lindhungi CREATIONS Sampeyan

Hukum properti intelektual

Kanggo nyegah wong liya nggunakake karya, hukum properti intelektual nawakake kesempatan kanggo nglindhungi ide sing wis dibangun lan konsep kreatif. Iki tegese gaweyan mung bisa digunakake kanthi ijin. Iki penting banget ing masyarakat sing cepet lan inovatif.

Menu cepet

Apa sampeyan pengin ngerti liyane babagan hukum properti intelektual? Spesialis ing Law & More bisa menehi pitulung hukum yen sampeyan pengin nglindhungi ide utawa gaweyan sampeyan. Yen sampeyan ngubungi sampeyan, kita bakal nulung sampeyan babagan registrasi properti intelektual lan kita bakal milih kanggo sampeyan nglanggar pelanggaran. Kepakaran kita ing babagan hukum properti intelektual yaiku:

• Hak Cipta;
• Tandha dagang;
• Paten lan paten;
• Jeneng perdagangan

Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

 Nelpon +31 (0) 40 369 06 80

Napa milih Law & More?

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja sing njamin supaya 100% saka klien kita nyaranake lan kita dirating rata-rata kanthi angka 9.4

"Law & More
melu lan
bisa empathize karo
masalah klien. ”

Properti intelektual

Yen sampeyan minangka panemu, desainer, pangembang utawa penulis, sampeyan bisa nglindhungi karya liwat hukum properti intelektual. Hukum properti intelektual njamin manawa wong liya ora bisa nggunakake gaweyan kajaba kajaba menehi idin kanggo nglakoni. Iki menehi kesempatan kanggo ngasilake maneh investasi ing pangembangan produk. Supaya entuk pangayoman, sampeyan kudu duwe ide sing rinci. Idea mung ora cukup, amarga bisa digarap pirang-pirang cara. Yen sampeyan duwe ide sing maju, para pengacara bisa ngrekam properti intelektual kanthi macem-macem cara. Ana macem-macem jinis properti intelektual, sing bisa digunakake kanthi kapisah utawa minangka kombinasi.

Hak properti intelektual

Gambar Auteursrecht

Pengacara hak cipta

Apa sampeyan pemilik buku, film, musik, lukisan, foto utawa patung? Hubungi karo kita

Gambar Merkenrecht

Registrasi merek dagang

Apa sampeyan pengin ndaftarake produk utawa layanan sampeyan? Kita bisa nulungi sampeyan

Gambar Patenten en octrooien

Ndhaptar paten

Sampeyan pemilik panemuan? Atur paten

Gambar handelsnamen

Jeneng perdagangan

Kita mbantu ndhaptar jeneng dagang sampeyan

Eigendomsrecht Intellectueel

Ing macem-macem hak properti

Ana macem-macem jinis properti intelektual, sifat, ruang lingkup lan durasi sing beda karo siji properti liyane. Kadhangkala sawetara hak properti intelektual bisa didaftar ing wektu sing padha. Law & MoreKeahliane ing bidang hukum properti intelektual kalebu hak cipta, hukum merek dagang, paten lan paten lan jeneng dagang. Kanthi ngubungi Law & More sampeyan bisa takon babagan kemungkinan.

Copyright

Hak cipta nglindhungi karya kreator lan menehi hak cipta kanggo nerbitake, ngasilake lan nglindhungi karyane saka nyalahi panggunaan pihak katelu. Tembung 'karya' kalebu buku, film, musik, lukisan, foto lan patung. Sanajan hak cipta ora kudu dilamar, amarga kedadeyan kanthi otomatis nalika karya digawe, luwih becik direkam hak cipta kasebut. Kanggo nggawe hak, sampeyan bisa uga mbuktekake manawa karya kasebut ana ing tanggal tartamtu. Apa sampeyan pengin ndhaptar hak cipta lan nglindhungi karya saka wong sing nglanggar hak cipta? Hubungi pengacara ing Law & More.

Hukum merek dagang

Hukum merek dagang bisa nggawe pangguna ing merek dagang, saengga ora ana sing bisa nggunakake jeneng sampeyan tanpa ijin. Hak merek dagang mung dikonfirmasi manawa sampeyan ndhaptar merek dagang ing dhaptar merek dagang. Law & Morepengacara bakal seneng mbantu sampeyan ngatasi masalah iki. Yen merek dagang wis kedhaftar lan digunakake tanpa ijin, iki minangka pelanggaran merek dagang. Panjenengan Law & More pengacara sabanjure bakal bisa nulungi sampeyan nglanggar para pelanggaran.

Paten lan paten

Sawise sampeyan nemokake proses, produk teknis utawa proses, sampeyan bisa nglamar paten. Paten njamin sampeyan duwe hak eksklusif kanggo panemuan, produk utawa proses sampeyan. Kanggo ngetrapake paten, sampeyan kudu nyukupi papat syarat:

• Sampeyan kudu dadi penemuan;
• Penemuan kudu anyar;
• Mesthine ana langkah sing bisa ditemtokake. Iki tegese penemuan sampeyan kudu inovatif lan ora mung perbaikan produk sing ana;
• Penemuan sampeyan kudu ditrapake sacara industri.

Law & More mriksa sing nyukupi kabeh syarat lan mbantu sampeyan nglamar paten.

Jeneng perdagangan

Jeneng dagang yaiku jeneng ing ngisor perusahaan. Jeneng dagang bisa uga padha karo jeneng merek, nanging ora kaya ngono. Jeneng perdagangan bisa direksa kanthi ndhaptarake karo Dewan Perdagangan. Para pesaing ora dienggo nggunakake jeneng dagang sampeyan. Jeneng dagang sing ora padha karo jeneng dagang sampeyan uga ora diidini. Nanging, perlindungan iki diwatesi kanthi wilayah. Perusahaan ing wilayah liyane bisa uga nggunakake jeneng sing padha utawa padha. Nanging, jeneng dagang bisa diwenehake pangayoman tambahan kanthi uga ndhaptarake minangka merek dagang. Pengacara ing Law & More bakal seneng menehi saran babagan kemungkinan.

Sampeyan nggoleki pengacara properti intelektual? Hubungi Law & More. Kita bisa mbantu sampeyan netepake hak lan ndhukung sampeyan nalika hak dilanggar.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl