APA APLIKAN kanggo MIGRANT sing luwih dhuwur?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

KANGGO SUKAN KAMI ISTIMAT DI LAWANGAN DUTCH

Dipriksa Clear.

Dipriksa Pribadi lan gampang diakses.

Dipriksa Kepentingan sampeyan dhisik.

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja kita njamin 100% klien kita
nyaranake kita lan kita dirating rata-rata karo 9.4

/ /
Migran sing trampil banget - pengacara imigrasi
/

Migran Trampil - Pengacara Imigrasi

Skema migran ilmuwan miturut kabijakan asing Walanda ndadekake perusahaan bisa narik kawigaten para pengungsi ilmu kanthi cepet lan gampang. Karyawan sing berkualitas saka negara-negara ing njaba Uni Eropa bisa kerja ing Walanda umpamane posisi manajemen senior utawa minangka spesialis ing skema sing cocog. Nanging, para migran pengetahuan lan majikan kasebut kudu memenuhi sawetara kahanan.

Menu cepet

Kahanan migran sing trampil

Sampeyan dadi migran ilmu lan sampeyan pengin kontribusi ekonomi ekonomi Walanda? Yen mangkono, luwih dhisik sampeyan butuh ijin panggonan. Sadurunge ijin diwenehake, sampeyan kudu duwe persetujuan kerja karo majikan utawa lembaga paneliti ing Walanda sing wis ditetepake dening IND minangka sponsor sing dikenali lan dilebokake ing dhaptar umum saka sponsor sing dikenali. Sampeyan uga kudu entuk penghasilan sing cukup lan sampeyan kudu setuju karo gaji sing cocog karo pasar karo majikan.

Pengacara imigrasi kita siyap kanggo sampeyan

Law and More

Ndhaptar ijin panggonan

Apa sampeyan pengin manggon ing Walanda?
Kita bisa mbantu sampeyan.

Bisnis kulawarga

Rombongan kulawarga

Apa sampeyan ora karo kulawarga utawa kulawarga sampeyan ora karo sampeyan? Temokake apa sing bisa kita lakoni kanggo sampeyan.

Gambar Karyawan

Migrasi labout

Apa sampeyan pengin kerja lan manggon ing Walanda? Kita bisa ngatur kabeh proses aplikasi.

Apa sampeyan pengin karyawan manca kerja kanthi sah ing Walanda? Hubungi.

"Law & More pengacara
melu lan bisa empathize
karo masalah klien"

Kajaba iku, sawetara kahanan (tambahan) ditrapake kanggo sampeyan minangka migran sing trampil. Kahanan apa sing persis gumantung karo kahanan pribadi sampeyan. Ing Law & More, pengacara imigrasi duwe pendekatan sing cepet lan pribadi. Dheweke bakal seneng mbantu sampeyan nalika nglamar aplikasi kasebut. Sadurunge nerusake aplikasi kasebut, para spesialis bakal menehi sampeyan kabeh informasi sing dibutuhake supaya sampeyan ora bakal nemoni kejutan.

Ora mung sampeyan, nanging uga perusahaan sing bakal sampeyan lakoni kudu memenuhi syarat-syarat tartamtu. Sampeyan perusahaan sing pengin nyewa migran sing trampil? Yen ngono, sampeyan kudu luwih dhisik dikenali dening IND minangka sponsor. Keandalan lan lampahing perusahaan penting. Apa perusahaan sampeyan dikenali minangka sponsor? Yen ngono, perusahaan sampeyan kudu tundhuk karo kewajiban ing ngisor iki: tugas administrasi, tugas kanggo menehi informasi lan kewajiban perawatan. Apa perusahaan sampeyan gagal nglakoni? Yen mangkono, iki bisa nyebabake mundurake pengakuan minangka sponsor.

Apa sing dicritakake klien babagan kita

Pendekatan sing cukup

Tom Meevis melu kasus kasebut, lan saben pitakonan sing ana ing sisihku dijawab kanthi cepet lan jelas. Aku mesthi bakal menehi rekomendasi tenan (lan Tom Meevis utamané) kanggo kanca-kanca, kulawarga lan bisnis associates.

10
Mieke
Hoogeloon

Pengacara Imigrasi kita siap nulung sampeyan:

Kantor Law & More

Nyuwun migran kawruh

Wis ijin panggonan wis diwenehake marang sampeyan? Yen mangkono, wektu kesahihan ijin panggonan sampeyan bakal padha karo wektu kontrak kerja sampeyan kanthi maksimal 5 taun. Ijin bisa dilanjut tanpa wates.

Sajrone wektu kesahihan ijin sampeyan, sampeyan bisa ngganti juragan minangka migran kanthi trampil lan melu perusahaan liyane sing diakoni dening IND minangka sponsor. Para pengusaha lawas lan sing anyar kudu nglaporake owah-owahan kerja sampeyan menyang IND sajrone patang minggu.

Apa sampeyan dadi pengangguran minangka migran kanthi trampil? Ing kasus kasebut, sampeyan entuk hak telusuran sajrone telung wulan wiwit dina sawise pagawean sampeyan wis mungkasi. Yen sampeyan ora bisa gabung karo juragan liyane (sponsor) minangka migran kanthi trampil ing wektu telusuran, IND bakal mbatalake ijin sampeyan.

Migrant DhuwurKertu Biru Eropa

Ing wulan Juni 2011, para migran kanthi trampil bisa nglamar Kertu Biru EU (Kertu Biru EU) saliyane ijin panggonan sing dibutuhake. Kertu Biru EU minangka pamilike gabungan lan ijin kerja kanggo para migran trampil sing ora duwe kewarganegaraan salah sawijining Negara Anggota Uni Eropa.

Kertu Biru Eropa nawakake macem-macem migran kanthi trampil. Kaping pisanan, majikan saka migran sing trampil ora kudu diakoni dening IND minangka sponsor. Kajaba iku, minangka migran kanthi trampil, sing uga duwe Kertu Biru Eropa, sampeyan bisa kerja ing Negara Anggota liyane sawise wis makarya ing Walanda suwene 18 wulan, yen sampeyan wis nyukupi kahanan ing Negara Anggota kasebut.

Supaya sampeyan bisa entuk Kertu Biru Eropa, sampeyan kudu memenuhi kahanan sing luwih ketat tinimbang ijin omah minangka migran sing trampil. Contone, sampeyan kudu duwe kontrak kerja suwene 12 wulan utawa luwih, wis ngrampungake paling ora program sarjana 3 taun ing pendhidhikan sing luwih dhuwur (hbo) lan entuk paling ora ambang gaji Blue Card saben wulan.

Tim pengacara hukum imigrasi bakal nuntun sampeyan lan ngirim aplikasi kanggo sampeyan menyang IND. Apa sampeyan seneng iki utawa sampeyan duwe pitakon liyane lan pengin saran? Hubungi Law & More. Kita bakal seneng mbantu sampeyan.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - [email dilindhungi]
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - [email dilindhungi]

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.