Skema migran ilmuwan miturut kabijakan asing Walanda ndadekake perusahaan bisa narik kawigaten para pengungsi ilmu kanthi cepet lan gampang. Karyawan sing berkualitas saka negara-negara ing njaba Uni Eropa bisa kerja ing Walanda umpamane posisi manajemen senior utawa minangka spesialis ing skema sing cocog.

APA APLIKAN kanggo MIGRANT sing luwih dhuwur?
DAPAT ING KONTAK DENGAN LAW & MORE

Migran trampil banget - hukum imigrasi

Skema migran ilmuwan miturut kabijakan asing Walanda ndadekake perusahaan bisa narik kawigaten para pengungsi ilmu kanthi cepet lan gampang. Karyawan sing berkualitas saka negara-negara ing njaba Uni Eropa bisa kerja ing Walanda umpamane posisi manajemen senior utawa minangka spesialis ing skema sing cocog. Nanging, para migran pengetahuan lan majikan kasebut kudu memenuhi sawetara kahanan.

Menu cepet

Kahanan migran sing trampil

Sampeyan dadi migran ilmu lan sampeyan pengin kontribusi ekonomi ekonomi Walanda? Yen mangkono, luwih dhisik sampeyan butuh ijin panggonan. Sadurunge ijin diwenehake, sampeyan kudu duwe persetujuan kerja karo majikan utawa lembaga paneliti ing Walanda sing wis ditetepake dening IND minangka sponsor sing dikenali lan dilebokake ing dhaptar umum saka sponsor sing dikenali. Sampeyan uga kudu entuk penghasilan sing cukup lan sampeyan kudu setuju karo gaji sing cocog karo pasar karo majikan.

Kajaba iku, sawetara kahanan (tambahan) ditrapake kanggo sampeyan minangka migran sing trampil. Kahanan apa sing persis gumantung karo kahanan pribadi sampeyan. Ing Law & More, pengacara imigrasi duwe pendekatan sing cepet lan pribadi. Dheweke bakal seneng mbantu sampeyan nalika nglamar aplikasi kasebut. Sadurunge nerusake aplikasi kasebut, para spesialis bakal menehi sampeyan kabeh informasi sing dibutuhake supaya sampeyan ora bakal nemoni kejutan.

Ora mung sampeyan, nanging uga perusahaan sing bakal sampeyan lakoni kudu memenuhi syarat-syarat tartamtu. Sampeyan perusahaan sing pengin nyewa migran sing trampil? Yen ngono, sampeyan kudu luwih dhisik dikenali dening IND minangka sponsor. Keandalan lan lampahing perusahaan penting. Apa perusahaan sampeyan dikenali minangka sponsor? Yen ngono, perusahaan sampeyan kudu tundhuk karo kewajiban ing ngisor iki: tugas administrasi, tugas kanggo menehi informasi lan kewajiban perawatan. Apa perusahaan sampeyan gagal nglakoni? Yen mangkono, iki bisa nyebabake mundurake pengakuan minangka sponsor.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

 Nelpon +31 (0) 40 369 06 80

Pengacara imigrasi kita siyap kanggo sampeyan

Ndhaptar ijin panggonan

Ndhaptar ijin panggonan

Apa sampeyan pengin manggon ing Walanda?
Kita bisa nulungi sampeyan

Rombongan kulawarga

Rombongan kulawarga

Apa sampeyan ora karo kulawarga utawa kulawarga sampeyan ora karo sampeyan? Temokake apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan

Migrasi labout

Migrasi labout

Apa sampeyan pengin bisa lan manggon ing Walanda? Kita bisa ngatur kabeh proses aplikasi

Migran trampil

Pengacara imigrasi

Apa sampeyan pengin pindhah menyang Walanda? Telpon ing pitulung legal

“Sajrone pambuka

rapat, rencana sing jelas

tumindak yaiku

langsung njelasake"

Nyuwun migran kawruh

Wis ijin panggonan wis diwenehake marang sampeyan? Yen mangkono, wektu kesahihan ijin panggonan sampeyan bakal padha karo wektu kontrak kerja sampeyan kanthi maksimal 5 taun. Ijin bisa dilanjut tanpa wates.

Sajrone wektu kesahihan ijin sampeyan, sampeyan bisa ngganti juragan minangka migran kanthi trampil lan melu perusahaan liyane sing diakoni dening IND minangka sponsor. Para pengusaha lawas lan sing anyar kudu nglaporake owah-owahan kerja sampeyan menyang IND sajrone patang minggu.

Apa sampeyan dadi pengangguran minangka migran kanthi trampil? Ing kasus kasebut, sampeyan entuk hak telusuran sajrone telung wulan wiwit dina sawise pagawean sampeyan wis mungkasi. Yen sampeyan ora bisa gabung karo juragan liyane (sponsor) minangka migran kanthi trampil ing wektu telusuran, IND bakal mbatalake ijin sampeyan.

Kertu Biru Eropa

Ing wulan Juni 2011, para migran kanthi trampil bisa nglamar Kertu Biru EU (Kertu Biru EU) saliyane ijin panggonan sing dibutuhake. Kertu Biru EU minangka pamilike gabungan lan ijin kerja kanggo para migran trampil sing ora duwe kewarganegaraan salah sawijining Negara Anggota Uni Eropa.

Migrant DhuwurKertu Biru Eropa nawakake macem-macem migran kanthi trampil. Kaping pisanan, majikan saka migran sing trampil ora kudu diakoni dening IND minangka sponsor. Kajaba iku, minangka migran kanthi trampil, sing uga duwe Kertu Biru Eropa, sampeyan bisa kerja ing Negara Anggota liyane sawise wis makarya ing Walanda suwene 18 wulan, yen sampeyan wis nyukupi kahanan ing Negara Anggota kasebut.

Supaya sampeyan bisa entuk Kertu Biru Eropa, sampeyan kudu memenuhi kahanan sing luwih ketat tinimbang ijin omah minangka migran sing trampil. Contone, sampeyan kudu duwe kontrak kerja suwene 12 wulan utawa luwih, wis ngrampungake paling ora program sarjana 3 taun ing pendhidhikan sing luwih dhuwur (hbo) lan entuk paling ora ambang gaji Blue Card saben wulan.

Tim pengacara hukum imigrasi bakal nuntun sampeyan lan ngirim aplikasi kanggo sampeyan menyang IND. Apa sampeyan seneng iki utawa sampeyan duwe pitakon liyane lan pengin saran? Hubungi Law & More. Kita bakal seneng mbantu sampeyan.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 saka e-mail e-mail:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl