Privasi minangka hak dhasar lan ngidini individu lan perusahaan ngontrol data. Amarga tambah undhang-undhang lan peraturan Eropa lan nasional lan kontrol ketat kepatuhan para pengawas, perusahaan lan institusi meh ora nglirwakake ukum privasi saiki. Conto undang-undang lan peraturan sing paling misuwur sing meh kabeh perusahaan utawa institusi kudu tundhuk yaiku Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR)…

ING PERLU LAWANER KANGGO?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

Hubungi kita

Hukum privasi

Privasi minangka hak dhasar lan ngidini individu lan perusahaan ngontrol data.

Menu cepet

Amarga ana undhang-undhang lan peraturan Eropa lan nasional lan kontrol sing ketat kanggo netepi pengawas, perusahaan lan institusi meh ora bisa nglirwakake hukum privasi saiki. Contone angger lan peraturan sing paling terkenal sing meh kabeh perusahaan utawa lembaga kudu dipatuhi yaiku Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR) sing ditindakake ing saindenging Uni Eropa. Ing Walanda, aturan tambahan sing diwenehake ing Undhang-undhang Implementasi GDPR (UAVG). Intine GDPR lan UAVG ana ing kasunyatan manawa saben perusahaan utawa lembaga sing ngolah data pribadi kudu ngatasi data pribadi kasebut kanthi tliti lan transparan.

Sanajan nggawe perusahaan GDPR-bukti penting banget, tetep kompleks. Apa preduli data data, data personel utawa data saka pihak katelu, GDPR nyetel syarat sing ketat babagan proses data pribadi lan uga nguatake hak-hak wong sing data diolah. Law & More pokrol ngerti kabeh babagan gegayutan hukum privasi (sing terus ganti). Pengacara kita nemokake cara kanggo ngatasi data pribadi lan map ing proses internal lan pangolahan data. Pengacara kita uga mriksa sejatine perusahaan sampeyan wis disusun kanthi becik miturut aturan AVG sing ditrapake lan apa ana kemungkinan dandan. Kanthi cara iki, Law & More seneng mbantu sampeyan nggawe lan njaga organisasi GDPR-bukti.

Tom Meevis - Pendhukung Eindhoven

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

 Nelpon +31 40 369 06 80
Gambar AVG

AVG

Kanthi introduksi AVG, ukum kasebut wis kenceng. Apa perusahaan sampeyan wis disiapake?

Gambar Functionaris voor Gegevensbescherming

Petugas Perlindhungan Data

Kita mbantu sampeyan milih Petugas Perlindhungan Data

Gambar Assessment Impact Protection Data

Pambiji Impak Data Perlindhungan

Kita bisa nganakake analisis kanggo ngenali risiko sing ana gandhengane karo proses data sampeyan

Gambar data Verwerking van

Pangolahan data

Apa data sing digunakake kanggo perusahaan? Apa proses ing AVG? Kita ing layanan sampeyan

"Sajrone pitepangan iku
sanalika dadi jelas aku
sing Law & More wis
rencana tumindak sing jelas ”

Jangkoan aplikasi lan pengawasan

GDPR ditrapake kanggo kabeh organisasi sing ngolah data pribadi. Yen perusahaan sampeyan nglumpukake data sing bisa diidentifikasi karo wong, perusahaan sampeyan duwe hubungane karo GDPR. Salajengipun, data pribadi diproses nalika, umpamane, administrasi gaji karyawan sampeyan katahan, janjian karo pelanggan kadaptar utawa nalika data ing kesehatan dipasarke. Sampeyan uga bisa mikirake kahanan ing ngisor iki: nindakake kegiatan pemasaran utawa ngukur utawa ndhaptar produktivitas karyawan utawa panggunaan komputer. Amarga ndeleng sing kasebut ing ndhuwur, ora bisa dibatalake manawa perusahaan sampeyan bakal nemoni undang-undang privasi.

Ing Walanda, prinsip dhasar yaiku wong kudu bisa ngandelake perusahaan lan lembaga kanggo ngurus data kanthi tliti. Sawise kabeh, ing komunitas saiki, digitalisasi duwe peran sing penting lan melu ngolah data kanthi wujud digital. Iki bisa nyebabake risiko serius kanggo nglindhungi privasi kita. Pramila pangawas privasi Walanda, Otoritas Perlindungan Data Walanda (AP), nduweni kekuwatan lan kekuwatan sing adoh banget. Yen perusahaan sampeyan ora tundhuk karo undang-undang GDPR sing ditrapake, mula kanthi cepet ana risiko kanggo tundhuk karo mbayar paukuman périodik utawa denda sing gedhe, sing bisa nganti rong puluh yuta euro. Kajaba iku, yen nggunakake data pribadi, kanthi pedhot, perusahaan sampeyan kudu nggatekake publisitas sing ala lan tumindak ganti rugi dening para korban.

Hukum privasi

Kawicaksanan Inventori lan privasi

Kanggo ngindhari konsekuensi utawa langkah-langkah sing adoh saka pengawas, penting kanggo perusahaan utawa institusi sampeyan duwe kabijakan privasi supaya tundhuk karo GDPR. Sadurunge nglumpukake kabijakan privasi, kudu inventori babagan perusahaan utawa institusi sampeyan nindakake konteks privasi. Kuwi sebabe Law & More wis nggawe rencana langkah-langkah ing ngisor iki:

Langkah 1: Ngenali data pribadi sing diproses
Langkah 2: Nemtokake tujuan lan basis pangolahan data
Langkah 3: Nemtokake cara hak data sing dijamin
Langkah 4: Netepke apa lan carane njaluk, nampa lan ndhaftar ijin
Langkah 5: Nemtokake manawa sampeyan wajib nindakake evaluasi Impak Perlindhungan Data
Langkah 6: Nemtokake apa arep milih Pegawai Perlindhungan Data
Langkah 7: Tentukan kepiye perusahaan menehi hasil kanggo bocor data lan kewajiban pelapor
Langkah 8: Priksa perjanjian prosesor sampeyan
Langkah 9: Nemtokake pengawas organisasi sampeyan ing ngisor iki

Sawise sampeyan nganalisa analisis iki, sampeyan bisa nemtokake manawa ana risiko nglanggar undang-undang privasi ing perusahaan sampeyan. Iki uga bisa diantisipasi ing kabijakan privasi. Apa sampeyan golek dhukungan ing proses iki? Hubungi Law & More. Pengacara kita minangka ahli babagan hukum privasi lan bisa mbantu perusahaan utawa lembaga kanthi layanan ing ngisor iki:

• Menehi pitunjuk lan mangsuli pitakon hukum sampeyan: contone, kapan ana data nglanggar lan kepiye urusan?
• Menganalisa pangolahan data kanthi dhasar tujuan lan prinsip GDPR lan nemtokake resiko spesifik: apa perusahaan utawa lembaga sampeyan tundhuk karo GDPR lan apa langkah-langkah hukum sing kudu ditindakake?
• Nyiyapake lan nyemak dokumen, kayata kabijakan privasi utawa perjanjian prosesor.
• Nindakake evaluasi Impak Data Perlindhungan.
• Mbantu ing proses legal lan proses pelaksanaane dening AP.

Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR)

Perlindhungan hak privasi dadi saya penting ing masyarakat saiki. Iki bisa uga umume kanggo digitalisasi, pangembangan informasi sing asring diproses kanthi wujud digital. Sayange, digitalisasi uga nanggung risiko. Kanggo nglindhungi privasi kita, peraturan privasi ditetepake.

• Ing wayahe, ukum privasi ngalami transformasi penting sing kedadeyan saka implementasine GDPR. Kanthi panyiapan GDPR, Uni Eropa bakal tundhuk karo undang-undang privasi sing padha. Iki nate mengaruhi perusahaan, amarga kudu ngatasi syarat sing luwih angel babagan perlindungan data. GDPR nambah posisi subjek data kanthi menehi hak anyar lan nguatake hak sing wis diadegake. Salajengipun, organisasi sing ngolah data pribadi bakal duwe kewajiban luwih akeh. Penting kanggo perusahaan kanggo nyiapake owah-owahan iki, luwih-luwih wiwit penalti amarga ora netepi karo GDPR uga bakal dadi luwih angel.

Apa sampeyan butuh saran babagan transisi menyang GDPR? Apa sampeyan pengin mriksa prentah tundhuk, supaya manawa perusahaan sampeyan tundhuk karo syarat sing dijupuk saka GDPR? Utawa apa sampeyan prihatin nglindhungi data pribadi sampeyan ora cekap? Law & More duwe kawruh sing akeh babagan hukum privasi lan bakal mbantu sampeyan nyusun organisasi kanthi cara sing cocog karo GDPR.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 (0) 40 369 06 80 saka e-mail e-mail:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl

Hubungi-oranye