Minangka wirausaha, mesthine sampeyan bakal bisa ngatasi kabeh jinis masalah legal. Pengacara perusahaan kita duwe tampilan spesialis lan bisa menehi saran lan nulungi sampeyan babagan perkara sing ana hubungane karo kewirausahaan.

ING BISA PAKSA KORPORATE?
TANYA UNTUK ASSISTAN UNTUK

Hukum perusahaan

Menu cepet

Minangka wirausaha, mesthine sampeyan bakal bisa ngatasi kabeh jinis masalah legal. Pengacara perusahaan kita duwe tampilan spesialis lan bisa menehi saran lan nulungi sampeyan babagan perkara sing ana hubungane karo kewirausahaan. Subyek ing ngisor iki bisa dianggep:

• pambentukan lembaga sing sah;
• ngewangi manajemen perusahaan;
• kemungkinan penggabungan lan akuisisi;
• nindakake usaha sing kudu ditindakake kanthi sah;
• drafting lan evaluasi perjanjian;
• aspek pajak ing perusahaan.

Saliyane layanan hukum perusahaan, Law & More uga menehi kabeh layanan sing bakal dikarepake saka perusahaan hukum. Kita minangka mitra tutur sampeyan yen perlu, menehi saran legal lan litigating jeneng sampeyan yen prelu.

Ruby van Kersbergen

Ruby van Kersbergen

Pengacara-ing-hukum

 Nelpon +31 40 369 06 80

Napa milih Law & More?

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja sing njamin supaya 100% saka klien kita nyaranake lan kita dirating rata-rata kanthi angka 9.4

"Law & More melu

lan bisa empati

karo masalah klien ”

Dhukungan hukum sing digawe saka buntut

Entrepreneurship asring dadi masalah wektu. Dadi kudu penting dhukungan kanthi cepet. Spesialis ing Law & More nawakake dhukungan legal pengacara perusahaan, lan ing wektu sing padha duwe kawruh khusus lan ngerti pengacara. Sampeyan bisa nelpon kantor kanggo nglengkapi tim pengacara ing omah, kita bisa nindakake tugas kanggo sampeyan minangka pengacara ing omah sing permanen utawa sampeyan bisa ngundang karyawan Law & More kanggo proyek, lowongan kosong utawa pengacara jangka panjang pengacara ing omah. Iki mbisakake Law & More kanggo nawakake dhukungan sah sing cocog.

Pengacara perusahaan kita siyap kanggo sampeyan

Pengacara perusahaan

Pengacara perusahaan

Saben perusahaan pancen unik. Mulane, sampeyan bakal nampa saran legal sing cocog karo perusahaan sampeyan

Kabar saka gawan

Kabar saka gawan

Apa ana wong sing ora ngrampungake kesepakatan kasebut? Kita bisa ngirim pangeling lan litigate

Amarga disik

Amarga disik

Diselidiki amerga sing apik amarga menehi kepasten. Nulungi sampeyan

Persetujuan pemegang saham

Persetujuan pemegang saham

Apa sampeyan pengin nggawe aturan sing kapisah kanggo para pemegang saham minangka tambahan artikel sampeyan? Nyuwun pitulung legal

Penasihat hukum

Ora mung kita nemokake kasus ing wektu sing apik, nanging kita uga menehi kabeh perjanjian sing dibutuhake. Iki bakal nyegah masalah ing mangsa ngarep lan nyuda kemungkinan prosedur sing dawa. Yen prosedur dadi ora bisa diendhani, mula kita duwe kawruh ing omah kanggo nulungi sampeyan. Minangka wirausaha, sampeyan banjur bisa fokus ing wirausaha. Bebarengan karo sampeyan, kita nganalisa kahanan lan nemtokake taktik kasebut. Sampeyan kasengsem ing layanan saka pengacara perusahaan? Banjur hubungi pengacara perusahaan ing Law & More.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 (0) 40 369 06 80 utawa kirim e-mail:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl