Hukum imigrasi ngatur prakara sing ana gandhengane karo diakoni, omah lan deportasi warga asing. Warga negara manca negara yaiku dudu warga negari Walanda. Wong-wong iki bisa dadi pengungsi, nanging uga kalebu anggota kulawarga sing wis manggon ing Walanda. Dheweke bisa uga dadi wong sing pengin teka lan kerja ing Walanda.

ING PERLU LAWERER IMMIGRASI?
DAPAT ING KONTAK DENGAN LAW & MORE

Hukum Imigrasi

Hukum imigrasi ngatur prakara sing ana gandhengane karo diakoni, omah lan deportasi warga asing. Warga negara manca negara yaiku dudu warga negari Walanda. Wong-wong iki bisa dadi pengungsi, nanging uga kalebu anggota kulawarga sing wis manggon ing Walanda. Dheweke bisa uga dadi wong sing pengin teka lan kerja ing Walanda.

Menu cepet

Pengacara imigrasi kita bakal seneng mbantu sampeyan yen pengin ngirim ijin panggonan utawa aplikasi naturalization kanggo awake dhewe, pasangan, anggota kulawarga utawa karyawan. Law & More bisa menehi saran utawa bisa nggambar kabeh aplikasi ijin panggonan kanggo sampeyan. Yen aplikasi sampeyan ditolak, kita uga bisa nulung sampeyan supaya bisa menehi bantahan menyang keputusan Layanan Imigrasi Walanda lan Naturalization (IND). Apa sampeyan duwe pitakonan kanggo salah sawijining pengacara imigrasi? Yen mangkono, kita mesthi bakal seneng mbantu sampeyan.

Conto subjek sing bisa mbantu sampeyan yaiku:

• Ijin panggonan;
• Alam;
• Kulawarga kulawarga;
• Migrasi Buruh;
• Migran trampil banget.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

 Nelpon +31 (0) 40 369 06 80

Napa milih Law & More?

Gampang diakses

Gampang diakses

Law & More kasedhiya Senin nganti Jumuah
saka 08:00 kanggo 22:00 lan akhir minggu saka 09:00 nganti 17:00

Komunikasi sing apik lan cepet

Komunikasi sing apik lan cepet

Pengacara kita ngrungokake kasus sampeyan lan muncul
kanthi rencana tumindak sing cocog

Pendhaftaran pribadi

Pendhaftaran pribadi

Cara kerja sing njamin supaya 100% saka klien kita nyaranake lan kita dirating rata-rata kanthi angka 9.4

“Sajrone pambuka

rapat, rencana sing jelas

tumindak yaiku

langsung njelasake"

Ndhaptar ijin panggonan

Ijin ijin rutin kalebu kabeh ijin panggonan tanpa idin ijin asylum. IND kasebut nganakake kabijakan sing diakoni sing mbatesi. Aplikasi kanggo ijin panggonan mung ditolak dening IND yen kahanan kasebut ora ditemoni. Pengacara imigrasi kita duwe pengalaman kanggo nglamar macem-macem jinis ijin panggonan. Kita bisa ngirim aplikasi kanggo ijin panggonan ing ngisor iki:

• Ijin omah kanggo nggabungake kulawarga;
• ijin panggonan sing digunakake;
• Residence ngidini warga EU;
• Ijin panggonan kanggo migran trampil;
• taun sinau / nggoleki telusuran omah;
• Kahanan omah tetep tanpa wates;
• Ijin panggonan kanggo terus;
• Otoritas tetep sak wentoro (MVV).

Pengacara imigrasi kita siyap kanggo sampeyan

Ndhaptar ijin panggonan

Ndhaptar ijin panggonan

Apa sampeyan pengin manggon ing Walanda?
Kita bisa nulungi sampeyan

Rombongan kulawarga

Rombongan kulawarga

Apa sampeyan ora karo kulawarga utawa kulawarga sampeyan ora karo sampeyan? Temokake apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan

Migrasi labout

Migrasi labout

Apa sampeyan pengin bisa lan manggon ing Walanda? Kita bisa ngatur kabeh proses aplikasi

Migran trampil

Migran trampil

Apa sampeyan pengin karyawan manca bisa digunakake kanthi sah ing Walanda? Hubungi

Ndhaptar warga negara Walanda

Yen sampeyan pengin ngaplikasi kewarganegaraan Belanda, aplikasi kanggo naturalisasi kudu diajukake. Sering angel milih dhewe yen sampeyan layak nggawe naturalization. Bantuan saka pengacara imigrasi sing penting penting, amarga kahanan kasebut asring rumit banget. Ati-ati ing prosedur aplikasi naturalization penting kanggo aplikasi sing sukses. Apa sampeyan butuh pitulung kanggo nglamar warga negara Walanda? Law & More nawakake sampeyan bantuan sing cocog lan ndhukung sampeyan sajrone proses kabeh. .

Rombongan kulawarga

Kahanan sing ditrapake uga ditrapake kanggo nggabungake kulawarga. Yen kahanan ora ditepungi, aplikasi kasebut bakal ditolak. Anggota kulawarga ing ngisor iki layak kanggo nganakake klumpukan kulawarga.

• pasangan;
• mitra sing kadaptar;
• mitra sing ora omah-omah;
• bocah cilik.

Salah sawijining syarat kanggo rombongan kulawarga yaiku pelamar lan anggota kulawarga kudu umure paling sethithik 21 taun. Saliyane pasangan, pasangan sing kadaptar, mitra sing ora omah-omah lan bocah cilik, mitra sing padha-padha (ora omah-omah) uga layak kanggo rombongan kulawarga.

Gambar pengacara imigrasiMigrasi buruh

Apa sampeyan kepengin teka ing Walanda supaya bisa kerja ing kene minangka migran sing trampil, wong sing duwe tenaga kerja dhewe utawa tetep ing kene kanggo wektu sing cendhak kanthi visa bisnis? Pengacara imigrasi kita menehi saran marang karyawan lan pengusaha babagan kemungkinan lan nuntun dheweke liwat proses aplikasi.

Migran trampil

Salah sawijining cara sing paling apik kanggo ngidini karyawan manca supaya tetep lan kerja ing Walanda kanthi sah yaiku golek ijin panggonan minangka migran kanthi trampil. Ing kasus kasebut, ijin kerja ora dibutuhake. Nanging kahanan kasebut, yaiku juragan kadaptar ing Walanda minangka sponsor sing diakoni karo IND. Kajaba iku, penting kanggo migran kanthi trampil nyukupi syarat pendapatan. Tim pengacara imigrasi bisa nulung sampeyan lan kita bisa ngirim aplikasi kanggo pihak sampeyan ing IND. Apa kowe seneng? Hubungi Law & More.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 saka e-mail e-mail:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl