Apa layang sing wis didaftar

Layang sing wis didaftar yaiku surat sing direkam lan dilacak ing sistem surat lan ngirim mailman supaya entuk teken kanggo ngirim. Akeh kontrak kayata kabijakan asuransi lan dokumen hukum sing nemtokake manawa notifikasi kudu ana ing layang sing wis kadaptar. Kanthi ndhaptar surat, pangirim duwe dokumen sah sing nuduhake manawa kabar kasebut dikirim.