Apa layang sing wis didaftar

Layang sing wis didaftar yaiku surat sing direkam lan dilacak ing sistem surat lan ngirim mailman supaya entuk teken kanggo ngirim. Akeh kontrak kayata kabijakan asuransi lan dokumen hukum sing nemtokake manawa notifikasi kudu ana ing layang sing wis kadaptar. Kanthi ndhaptar surat, pangirim duwe dokumen sah sing nuduhake manawa kabar kasebut dikirim.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.