Apa sing diarani pengacara

Pengacara utawa pengacara yaiku wong sing nindakake hukum. Makarya minangka pengacara kalebu aplikasi praktis teori lan pengetahuan hukum sing abstrak kanggo ngatasi masalah khusus individual, utawa kanggo ningkatake kepinterane wong sing nyewa pengacara kanggo nindakake layanan hukum.