Apa sing diarani pengacara

Pengacara utawa pengacara yaiku wong sing nindakake hukum. Makarya minangka pengacara kalebu aplikasi praktis teori lan pengetahuan hukum sing abstrak kanggo ngatasi masalah khusus individual, utawa kanggo ningkatake kepinterane wong sing nyewa pengacara kanggo nindakake layanan hukum.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.