Apa sing ditindakake pengacara - Pengacara wis dilisensi kanggo praktik hukum

Pengacara duwe lisensi kanggo nindakake hukum, lan wajib netepi undang-undang kasebut lan uga nglindhungi hak-hak klien. Sawetara tugas sing umume digandhengake karo pengacara kalebu: nyedhiyakake saran lan penasihat hukum, riset lan nglumpukake informasi utawa bukti, nggawe dokumen legal sing ana gandhengane karo pegatan, surat wasiat, kontrak lan transaksi real estate, lan tuntutan ukum utawa mbela ing pengadilan.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.