Apa sing ditindakake firma hukum

Perusahaan hukum minangka entitas bisnis sing dibentuk dening siji utawa luwih pengacara kanggo nindakake praktik hukum. Layanan utama sing diwenehake dening firma ukum yaiku menehi saran marang klien (individu utawa perusahaan) babagan hak lan tanggung jawab ukum, lan makili klien ing kasus sipil utawa pidana, transaksi bisnis, lan prekara-prekara liyane sing njaluk saran legal lan pitulung liyane.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.