Apa sing ditindakake firma hukum

Perusahaan hukum minangka entitas bisnis sing dibentuk dening siji utawa luwih pengacara kanggo nindakake praktik hukum. Layanan utama sing diwenehake dening firma ukum yaiku menehi saran marang klien (individu utawa perusahaan) babagan hak lan tanggung jawab ukum, lan makili klien ing kasus sipil utawa pidana, transaksi bisnis, lan prekara-prekara liyane sing njaluk saran legal lan pitulung liyane.

Law & More B.V.