Apa macem-macem jinis hukum

Sanajan ana macem-macem jinis hukum sing bisa ditliti lan dianggep, asring dadi paling gampang klompok kasebut dadi rong kategori dhasar: ukum umum lan undang-undang pribadi. Undhang-undhang umum yaiku sing digawe dening pamrentah supaya luwih ngatur lan ngatur tumindake warga negara, sing asring kalebu ukum pidana lan ukum konstitusi. Undhang-undhang pribadi yaiku undang-undang sing diatur kanggo mbantu ngatur kesepakatan bisnis lan pribadi ing antarane individu, biasane kalebu hukum tort lan hukum properti. Amarga ukum kasebut minangka prinsip sing jembar, undang-undang kasebut dipérang dadi limang bidang hukum; ukum konstitusi, ukum administratif, ukum pidana, ukum sipil lan ukum internasional.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.