Makna pemerasan

Extortion minangka salah nggunakake kekuwatan, panganiaya, utawa intimidasi sing salah kanggo entuk dhuwit utawa properti saka individu utawa entitas. Pemerasan umume ngemot ancaman kanggo wong utawa properti korban, utawa kulawarga utawa kanca.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.