Makna pemerasan

Extortion minangka salah nggunakake kekuwatan, panganiaya, utawa intimidasi sing salah kanggo entuk dhuwit utawa properti saka individu utawa entitas. Pemerasan umume ngemot ancaman kanggo wong utawa properti korban, utawa kulawarga utawa kanca.

Law & More B.V.