Apa tujuane nafkah

Tujuan alimoni yaiku mbatesi efek ekonomi sing ora adil saka pegatan kanthi menehi penghasilan terus kanggo pasangan sing ora duwe gaji utawa golek upah sing luwih murah. Bagéyan saka bebener yaiku mantan pasangan bisa uga milih karier kanggo nyengkuyung kulawarga lan butuh wektu kanggo ngembangake katrampilan kerja kanggo nyengkuyung awake dhewe.

Law & More B.V.