Apa tujuane nafkah

Tujuan alimoni yaiku mbatesi efek ekonomi sing ora adil saka pegatan kanthi menehi penghasilan terus kanggo pasangan sing ora duwe gaji utawa golek upah sing luwih murah. Bagéyan saka bebener yaiku mantan pasangan bisa uga milih karier kanggo nyengkuyung kulawarga lan butuh wektu kanggo ngembangake katrampilan kerja kanggo nyengkuyung awake dhewe.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.