Apa sing diarani nafkah

Tunjangan kasebut dimaksudake kanggo nyediakake dhukungan finansial kanggo pasangan sing entuk penghasilan luwih murah, utawa ing sawetara kasus, ora ana penghasilan. Contone, ing kasus yen ana bocah sing melu, pria kasebut historis dadi pencari nafkah, lan wanita kasebut bisa uga wis nyerah karier kanggo ngasuh anak lan bakal ngalami kerugian finansial sawise pisah utawa pegatan. Undhang-undhang ing pirang-pirang negara negesake manawa pasangan sing dipegat duwe hak urip kanthi kualitas sing padha karo sadurunge ningkah.

Law & More B.V.