Apa adhedhasar dana nafkah

Ana dhaptar faktor sing akeh nalika nemtokake apa nafkah kudu dianugerahi kayata:

  • Dheweke butuh kebutuhan finansial saka pihak sing njaluk dana tunjangan
  • Kemampuan mbayar kanggo mbayar
  • Gaya urip sing disenengi pasangan kasebut sajrone bebrayan
  • Sing bisa dipikolehi saben partai, kalebu apa sing sejatine entuk uga kapasitas bathi
  • Dawane bebrayan
  • anak

Partai sing diwajibake mbayar nafkah, ing pirang-pirang kasus, kudu mbayar jumlah sing ditemtokake saben wulan sajrone wektu sing bakal ditemtokake ing keputusan pasangan yen pegatan utawa perjanjian penyelesaian. Nanging, pambayaran nafkah ora kudu kedadeyan sajrone wektu sing ora ditemtokake. Ana conto manawa pihak sing wajib duwe utang ora mandheg mbayar nafkah. Pembayaran nafkah bisa mandheg yen ana kedadeyan ing ngisor iki:

  • Sing nampa ulang
  • Bocah-bocah umure wis diwasa
  • Pengadilan mutusake yen sawise wektu sing cukup, sing nampa durung ngupayakake kepenak kanggo mandhiri.
  • Pembayar pensiun, sawise hakim bisa mutusake modifikasi jumlah dana sing bakal dibayar,
  • Pati salah sawijining pihak.
Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.