Kesepakatan pisah

Kesepakatan misahake minangka dokumen sing digunakake wong loro kanggo mbagi aset lan tanggung jawab nalika nyiapake pisah utawa pegatan. Iki kalebu syarat-syarat kanggo mbagi hak asuh anak lan dhukungan bocah, tanggung jawab wong tuwa, dhukungan pasangan, properti lan utang, lan kulawarga lan aspek finansial liyane sing pengin dipisahake utawa dipisahake.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.