Kesepakatan pisah

Kesepakatan misahake minangka dokumen sing digunakake wong loro kanggo mbagi aset lan tanggung jawab nalika nyiapake pisah utawa pegatan. Iki kalebu syarat-syarat kanggo mbagi hak asuh anak lan dhukungan bocah, tanggung jawab wong tuwa, dhukungan pasangan, properti lan utang, lan kulawarga lan aspek finansial liyane sing pengin dipisahake utawa dipisahake.

Law & More B.V.