Pegatan pensiun

Yen pegatan, sampeyan sakloron duwe hak entuk setengah saka pensiun mitra. Iki ditulis ing angger-anggering Toret. Mung gegayutan karo pensiun sing sampeyan pikantuk sajrone ningkahan utawa kemitraan pangguna. Divisi iki diarani 'podo persamaan'. Yen sampeyan pengin mbagi pensiun kanthi beda, sampeyan bisa menehi persetujuan babagan iki. Sampeyan bisa nulis notaris kesepakatan kasebut ing perjanjian prenuptial utawa perjanjian kemitraan utawa sampeyan bisa duwe pengacara utawa mediator nulis perjanjian kasebut ing perjanjian perceraian. Iki minangka dokumen sing ngemot kabeh perjanjian, kayata distribusi barang, omah, pensiun, utang, lan cara sampeyan ngatur nafkah. Sampeyan uga bisa milih divisi sing beda. Yen ngono, sampeyan menehi ganti rugi hak pensiun karo hak-hak liyane. Contone, yen sampeyan nampa pensiun sing luwih gedhe, sampeyan bisa milih ora bakal entuk dhuwit saka garwa.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.