Ora salah pegatan

Pegatan tanpa kesalahan yaiku pegatan sing mbubarake bebrayan ora mbutuhake tumindak salah dening salah sawijine pihak. Undhang-undhang sing nyalahake pegatan tanpa kesalahan ngidini pengadilan kulawarga menehi cerai kanggo nanggepi petisi saka salah sawijining pihak ing bebrayan tanpa mrentah supaya petisi menehi bukti manawa terdakwa wis nglanggar kontrak perkawinan. Alasan sing paling umum yaiku pegatan tanpa kesalahan yaiku amarga beda utawa konflik kepribadian sing ora bisa diselehake, tegese pasangan kasebut ora bisa ngatasi bedane.

Law & More B.V.