Ora salah pegatan

Pegatan tanpa kesalahan yaiku pegatan sing mbubarake bebrayan ora mbutuhake tumindak salah dening salah sawijine pihak. Undhang-undhang sing nyalahake pegatan tanpa kesalahan ngidini pengadilan kulawarga menehi cerai kanggo nanggepi petisi saka salah sawijining pihak ing bebrayan tanpa mrentah supaya petisi menehi bukti manawa terdakwa wis nglanggar kontrak perkawinan. Alasan sing paling umum yaiku pegatan tanpa kesalahan yaiku amarga beda utawa konflik kepribadian sing ora bisa diselehake, tegese pasangan kasebut ora bisa ngatasi bedane.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.