Pegatan winates

Pegatan winates uga diarani pemisahan legal. Nanging, pamisahan minangka prosedur hukum khusus sing ngidini pasangan urip kanthi kapisah nanging ing wektu sing padha tetep nikah kanthi sah. Ing pangerten iki, prosedur iki nyukupi kabutuhane pasangan sing, amarga kapercayan agama utawa filosofis, ora pengin njaluk pegatan.

Law & More B.V.