Pegatan winates

Pegatan winates uga diarani pemisahan legal. Nanging, pamisahan minangka prosedur hukum khusus sing ngidini pasangan urip kanthi kapisah nanging ing wektu sing padha tetep nikah kanthi sah. Ing pangerten iki, prosedur iki nyukupi kabutuhane pasangan sing, amarga kapercayan agama utawa filosofis, ora pengin njaluk pegatan.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.