Makna pegatan

Pegatan, uga dikenal minangka pambubaran perkawinan, yaiku proses mungkasi perkawinan utawa perkawinan. Pegatan biasane nyebabake mbatalake utawa nyusun tugas lan tanggung jawab hukum perkawinan, mula ngilangi ikatan perkawinan antara pasangan sing wis nikah miturut aturan ukum negara utawa negara. Undhang-undhang pegatan beda-beda gumantung ing saindenging jagad, nanging ing pirang-pirang negara, iki dibutuhake sanksi pengadilan utawa panguwasa liyane ing proses ukum. Proses hukum perceraian uga kalebu masalah alimony, hak asuh anak, dhukungan bocah, distribusi properti, lan pembagian utang.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.