Makna pegatan

Pegatan, uga dikenal minangka pambubaran perkawinan, yaiku proses mungkasi perkawinan utawa perkawinan. Pegatan biasane nyebabake mbatalake utawa nyusun tugas lan tanggung jawab hukum perkawinan, mula ngilangi ikatan perkawinan antara pasangan sing wis nikah miturut aturan ukum negara utawa negara. Undhang-undhang pegatan beda-beda gumantung ing saindenging jagad, nanging ing pirang-pirang negara, iki dibutuhake sanksi pengadilan utawa panguwasa liyane ing proses ukum. Proses hukum perceraian uga kalebu masalah alimony, hak asuh anak, dhukungan bocah, distribusi properti, lan pembagian utang.

Law & More B.V.