Pegatan sipil

Perceraian sipil uga dikenal minangka perceraian kolaboratif, tegese perceraian sing netepi undang-undang kolaboratif. Ing perceraian sipil utawa kolaboratif, loro-lorone njaga penasihat, sing nggunakake gaya kolaboratif lan kerja sama kanggo ngrampungake masalah, utawa paling ora nyilikake jumlah lan perselisihan kasebut. Penasihat lan klien ngupayakake nggawe konsensus lan njupuk keputusan sing bisa ditindakake ing njaba pengadilan.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.