Pegatan sipil

Perceraian sipil uga dikenal minangka perceraian kolaboratif, tegese perceraian sing netepi undang-undang kolaboratif. Ing perceraian sipil utawa kolaboratif, loro-lorone njaga penasihat, sing nggunakake gaya kolaboratif lan kerja sama kanggo ngrampungake masalah, utawa paling ora nyilikake jumlah lan perselisihan kasebut. Penasihat lan klien ngupayakake nggawe konsensus lan njupuk keputusan sing bisa ditindakake ing njaba pengadilan.

Law & More B.V.