Pegatan dhukungan bocah

Yen bocah melu pegatan, dhukungan bocah minangka bagean penting saka pengaturan finansial. Ing babagan co-parenting, bocah-bocah bisa ganti urip karo wong tuwa lan wong tuwa nuduhake biaya. Sampeyan bisa nggawe kesepakatan bab dhukungan bocah kanthi bebarengan. Perjanjian kasebut bakal dileksanakake ing rencana parenting. Sampeyan bakal ngirim persetujuan iki menyang pengadilan. Hakim bakal nganggep kabutuhane bocah nalika milih dhukungan saka bocah kasebut. Bagan khusus dikembangake kanggo tujuan iki, hakim njupuk penghasilan kaya sadurunge sadurunge pegatan minangka titik wiwitan. Kajaba iku, hakim nemtokake jumlah sing kudu dilalekake wong sing kudu mbayar nafkah. Iki diarani kapasitas mbayar. Kemampuan wong sing njaga bocah uga dianggep. Hakim nggawe perjanjian kasebut final lan direkam. Jumlah pangopènan diatur saben taun.

Law & More B.V.