Dibatalake

Nalika krama batal, tegese uni kasebut dinyatakake batal lan ora sah. Intine, perkawinan kasebut dianggep ora ana pisanan. Iki beda karo pegatan amarga perceraian minangka pungkasane persatuan sing sah, nanging perkawinan kasebut isih diakoni wis ana. Beda karo pegatan lan pati, mbatalake perkawinan nyebabake perkawinan kasebut ora ana ing panemune ukum, sing bisa nyebabake divisi properti lan hak asuh anak.

Law & More B.V.