alimony

Dikenal minangka "pangopènan pasangan bojo" ing sawetara negara, nafkah bisa dianugerahi bojo utawa bojo. Alimony nuduhake pambayaran miturut pengadilan sing dianugerahi pasangan utawa bekas pasangan sing ana ing perjanjian pamisahan utawa pegatan. Alesané yaiku nyedhiyakake dhukungan finansial kanggo pasangan sing entuk penghasilan luwih murah, utawa ing sawetara kasus, ora ana penghasilan. Contone, ing kasus yen ana bocah sing melu, pria kasebut historis dadi pencari nafkah, lan wanita kasebut bisa uga wis nyerah karier kanggo ngasuh anak lan bakal ngalami kerugian finansial sawise pisah utawa pegatan. Undhang-undhang ing pirang-pirang negara negesake manawa pasangan sing dipegat duwe hak urip kanthi kualitas sing padha karo sadurunge ningkah.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.