Apa kontrak sing bisa dibatalake

Kontrak sing bisa dibatalake minangka perjanjian resmi ing antarane rong pihak sing bisa uga ora bisa ditindakake amarga sawetara sebab hukum.

Apa sampeyan butuh pitulungan legal utawa saran babagan kontrak sing bisa dibatalake? Utawa sampeyan isih duwe pitakonan babagan topik iki? kita Pengacara kontrak bakal seneng mbantu sampeyan!

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.