Apa sing diarani manajemen strategis

Manajemen strategis minangka manajemen sumber daya organisasi kanggo nggayuh target lan tujuane. Manajemen strategis nyakup target tujuan, nganalisis lingkungan sing kompetitif, nganalisa organisasi internal, ngevaluasi strategi, lan mesthekake manawa manajemen ngluncurake strategi ing organisasi.

Law & More B.V.