Apa perjanjian pemegang saham

Pemegang saham minangka individu utawa institusi (kalebu perusahaan) sing sah duwe siji utawa luwih saham ing perusahaan umum utawa pribadi. Perjanjian pemegang saham, uga diarani perjanjian pemegang saham, minangka pengaturan ing antarane para pemegang saham perusahaan sing nerangake kepiye perusahaan kudu dioperasikake lan negesake hak lan kewajiban pemegang saham. Perjanjian kasebut uga kalebu informasi babagan manajemen perusahaan lan hak istimewa lan perlindungan para pemegang saham.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.