Apa kontrak kuasi

Kontrak kuasi minangka kontrak sing digawe dening pengadilan nalika ora ana kontrak resmi ing antarane para pihak, lan ana perselisihan babagan pambayaran barang utawa layanan sing diwenehake. Pengadilan nggawe kontrak kuasi supaya partai ora diperkaya kanthi ora adil, utawa ora entuk manfaat saka kahanan kasebut nalika dheweke ora pantes.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.