Apa kontrak kuasi

Kontrak kuasi minangka kontrak sing digawe dening pengadilan nalika ora ana kontrak resmi ing antarane para pihak, lan ana perselisihan babagan pambayaran barang utawa layanan sing diwenehake. Pengadilan nggawe kontrak kuasi supaya partai ora diperkaya kanthi ora adil, utawa ora entuk manfaat saka kahanan kasebut nalika dheweke ora pantes.

Law & More B.V.