Apa ukum merkantile

Hukum Mercantile minangka area hukum sing luas, undang-undang, kasus lan adat istiadat, sing gegayutan karo perdagangan, penjualan, tuku, adol, transportasi, kontrak lan kabeh bentuk transaksi bisnis.

Law & More B.V.