Apa bisnis internasional?

Bisnis internasional nuduhake perdagangan barang, jasa, teknologi, modal lan / utawa ilmu ing wates nasional lan ing skala global utawa transnasional. Iki kalebu transaksi barang lan layanan lintas batas antarane rong negara utawa luwih.

Law & More B.V.