Apa sing diarani perusahaan

Perusahaan minangka tembung liya kanggo bisnis utawa perusahaan sing duwe bathi, nanging asring digandhengake karo usaha wirausaha. Wong sing duwe sukses wirausaha asring diarani "enterprising." Tembung Enterprise umume digunakake ing AS.

Law & More B.V.