Apa pangembangan bisnis

Pangembangan bisnis bisa dirangkum minangka ide, inisiatif, lan kegiyatan sing mbantu nggawe bisnis luwih apik. Iki kalebu nambah bathi, tuwuh saka segi ekspansi bisnis, nambah untung kanthi nggawe kemitraan strategis lan njupuk keputusan bisnis strategis.

Law & More B.V.