Apa pangembangan bisnis

Pangembangan bisnis bisa dirangkum minangka ide, inisiatif, lan kegiyatan sing mbantu nggawe bisnis luwih apik. Iki kalebu nambah bathi, tuwuh saka segi ekspansi bisnis, nambah untung kanthi nggawe kemitraan strategis lan njupuk keputusan bisnis strategis.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.