Apa tegese b2b

B2B minangka istilah internasional kanggo bisnis-menyang-bisnis. Iki nuduhake perusahaan sing khusus nggawe bisnis karo perusahaan liyane. Contone kalebu perusahaan manufaktur, grosir, bank investasi lan perusahaan hosting sing ora bisa digunakake ing pasar pribadi.

Law & More B.V.