Apa sing diarani bisnis etika

Bisnis etika minangka bisnis sing nganggep pengaruh saka tumindak, produk lan layanan ing lingkungan, wong lan kewan. Iki kalebu produk utawa layanan pungkasan, asal usul, lan cara nggawe lan disebarake.

Law & More B.V.