Apa bisnis sing berkelanjutan?

Bisnis berkelanjutan, utawa bisnis ijo, yaiku perusahaan sing duwe pengaruh negatif minimal utawa duweni pengaruh positif marang lingkungan global, lokal, komunitas, masyarakat utawa ekonomi.

Law & More B.V.