Apa kontrak legal

Kontrak legal minangka perjanjian sing bisa ditrapake kanthi sah ing antarane rong partai utawa luwih. Bisa uga lisan utawa tulisan. Biasane, partai janji bakal nindakake apa-apa kanggo pihak liya kanggo entuk bathi. Kontrak legal kudu duwe tujuan sing sah, persetujuan bebarengan, pertimbangan, pihak sing kompeten, lan idin sing asli sing bisa ditindakake.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.