Apa kontrak legal

Kontrak legal minangka perjanjian sing bisa ditrapake kanthi sah ing antarane rong partai utawa luwih. Bisa uga lisan utawa tulisan. Biasane, partai janji bakal nindakake apa-apa kanggo pihak liya kanggo entuk bathi. Kontrak legal kudu duwe tujuan sing sah, persetujuan bebarengan, pertimbangan, pihak sing kompeten, lan idin sing asli sing bisa ditindakake.

Law & More B.V.