Apa sing diarani perusahaan

Perusahaan minangka entitas bisnis legal sing nduweni dilindhungi saka tanggung jawab kanggo tumindak lan status finansial perusahaan. Pisah karo pamilik utawa pemegang saham, perusahaan bisa nggunakake sebagian besar hak lan tanggung jawab sing bakal diduweni pemilik bisnis, tegese perusahaan bisa mlebu kontrak, nyilih dhuwit, nuntut lan digugat, aset dhewe, mbayar pajeg, lan nyewa karyawan.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.