Apa sing diarani perusahaan

Perusahaan minangka entitas bisnis legal sing nduweni dilindhungi saka tanggung jawab kanggo tumindak lan status finansial perusahaan. Pisah karo pamilik utawa pemegang saham, perusahaan bisa nggunakake sebagian besar hak lan tanggung jawab sing bakal diduweni pemilik bisnis, tegese perusahaan bisa mlebu kontrak, nyilih dhuwit, nuntut lan digugat, aset dhewe, mbayar pajeg, lan nyewa karyawan.

Law & More B.V.