Apa jaminan

Penanggulangan minangka perjanjian ing endi wong setuju kanggo njupuk properti fisik wong liya kanggo dijaga utawa tujuan liyane, nanging ora duwe kepemilikan, kanthi pangerten bakal dikembalikan ing wektu mengko.

Law & More B.V.