Apa sing ditindakake pengacara komersial

Peran pengacara komersial yaiku njamin legalitas transaksi komersial, menehi saran marang perusahaan babagan hak lan tugas ukum, kalebu tugas lan tanggung jawab pejabat perusahaan. Kanggo nindakake iki, dheweke kudu duwe pengetahuan babagan aspek hukum kontrak, hukum pajak, akuntansi, undang-undang sekuritas, bangkrut, hak kekayaan intelektual, lisensi, hukum zonasi, lan undang-undang sing khusus kanggo bisnis perusahaan sing dikerjakake.

Apa sampeyan butuh pitulungan legal utawa saran babagan pengacara komersial? Utawa sampeyan isih duwe pitakonan babagan topik iki? kita Pengacara hukum perusahaan bakal seneng mbantu sampeyan!

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake kanggo sampeyan minangka firma hukum ing Eindhoven lan Amsterdam?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:
mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl

Law & More