Apa sing ditindakake pengacara komersial

Peran pengacara komersial yaiku njamin legalitas transaksi komersial, menehi saran marang perusahaan babagan hak lan tugas ukum, kalebu tugas lan tanggung jawab pejabat perusahaan. Kanggo nindakake iki, dheweke kudu duwe pengetahuan babagan aspek hukum kontrak, hukum pajak, akuntansi, undang-undang sekuritas, bangkrut, hak kekayaan intelektual, lisensi, hukum zonasi, lan undang-undang sing khusus kanggo bisnis perusahaan sing dikerjakake.

Setelan Privacy
Kita nggunakake cookie kanggo nambah pengalaman nalika nggunakake situs web. Yen sampeyan nggunakake Layanan liwat browser, sampeyan bisa matesi, mblokir utawa mbusak cookie liwat setelan browser web. Kita uga nggunakake konten lan skrip saka pihak katelu sing bisa nggunakake teknologi pelacakan. Sampeyan kanthi selektif bisa menehi idin ing ngisor iki kanggo ngidini proses puter pihak katelu kaya ngono. Kanggo informasi lengkap babagan cookie sing digunakake, data sing dikoleksi lan cara ngolah, mangga priksa Kebijakan Privasi
Law & More B.V.