Apa sing ditindakake pengacara komersial

Peran pengacara komersial yaiku njamin legalitas transaksi komersial, menehi saran marang perusahaan babagan hak lan tugas ukum, kalebu tugas lan tanggung jawab pejabat perusahaan. Kanggo nindakake iki, dheweke kudu duwe pengetahuan babagan aspek hukum kontrak, hukum pajak, akuntansi, undang-undang sekuritas, bangkrut, hak kekayaan intelektual, lisensi, hukum zonasi, lan undang-undang sing khusus kanggo bisnis perusahaan sing dikerjakake.

Law & More B.V.