Antarane klien kita yaiku kulawarga bisnis Walanda lan internasional, sing wis sukses banget ing industri masing-masing. Kulawarga kasebut asring wis nggawe lan mantep, utawa ngrancang, kantor Walanda siji utawa kulawarga kulawarga kanggo nggawe struktur lan investasi kanthi cara sing jelas lan bisa diatur.

Bagean saka Kulawarga ENTREPRENEURIAL?
DAFTAR TANPA KANGGO

Advisory Kantor Kulawarga

Antarane klien kita yaiku kulawarga bisnis Walanda lan internasional, sing wis sukses banget ing industri masing-masing. Kulawarga kasebut asring wis nggawe lan mantep, utawa ngrancang, kantor Walanda siji utawa kulawarga kulawarga kanggo nggawe struktur lan investasi kanthi cara sing jelas lan bisa diatur.

Law & More mbantu klien lan kantor kulawarga kanthi layanan hukum sing cocog. Kita nggabungake pengetahuan lan pengalaman minangka pengacara klien swasta Walanda lan penasihat pajak ing wilayah babagan perencanaan pajak lan perumahan babagan Walanda, tundhuk pajak Walanda, masalah real estate Walanda lan kasuksesan bisnis. Bantuan kasebut diwenehake liwat kerjasama karo spesialis ing manajemen investasi, perencanaan finansial lan akuntansi sing asring mbantu kulawarga tartamtu. Pengalaman kita kalebu saka masalah sing ana hubungane karo struktur kantor kulawarga, pamrentah kulawarga, suksesi lan résolusi ing Walanda.

Kita kerja sama karo para profesional ing bidang sing gegandhengan karo para ahli sing nyengkuyung kanggo menehi pendekatan sing saling gegandhèngan karo macem-macem masalah legal lan non-hukum, sing ditemoni dening kulawarga bisnis Walanda lan internasional lan kantor.

Kita ngewangi para klien ing madegake kantor kulawarga ing Walanda. Salajengipun kita makarya sareng kantor kulawarga kanthi internasional babagan proyek penyusunan semula sing canggih ing saindenging negari lan bisnis kulawarga. Pungkasane kita nyemak operasi lan struktur kantor kulawarga sing diadegake, sing njaluk saran babagan nggedhekake lan nambah macem-macem layanan sing diwenehake.

Maxim Hodak

Maxim Hodak

Partner / Pengacara

 Nelpon +31 (0) 40 369 06 80

Layanan saka Law & More

Hukum Corporate

Hukum perusahaan

Saben perusahaan pancen unik. Mulane, sampeyan bakal nampa saran legal sing cocog karo perusahaan sampeyan

Kabar saka gawan

Pengacara interim

Kudu pengacara? Nyedhiyani dhukungan legal sing cukup kanggo Law & More

Advocate

Hukum imigrasi

Kita ngrampungake prekara sing ana hubungane karo diakoni, omah, deportasi lan alien

Persetujuan pemegang saham

Hukum bisnis

Saben wirausaha kudu ngatasi undang-undang perusahaan. Siapake dhewe kanthi becik.

"Law & More pengacara
melu lan
bisa empathize karo
masalah klien ”

Ora ana mental sing ora becik

Kita seneng mikir kreatif lan katon ngluwihi aspek legal kahanan. Kabeh iku kanggo njupuk inti saka masalah lan ngrampungake kanthi prekara sing ditemtokake. Amarga mentalitas lan pengalaman sing ora apik lan klien bisa dipercaya dhukungan sah pribadi lan efisien.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 (0) 40 369 06 80 utawa kirim e-mail:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl