Kadhangkala sampeyan kudu ngatasi masalah hukum ing babagan ukum kulawarga. Masalah hukum sing paling umum kanggo praktik hukum kulawarga yaiku pegatan. Informasi luwih lengkap babagan proses perceraian lan pengacara perceraian kita bisa ditemokake ing kaca perceraian. Saliyane pegatan, sampeyan uga bisa mikir, kayata, pangenalan karo bocah, nolak wong tuwa, entuk hak asuh anak utawa proses adopsi…

ING KELUARGA BASA ING AT LAW & MORE
Apa sampeyan pengin duwe dhukungan? Banjur Konsep US

Pengacara kulawarga

Kadhangkala sampeyan kudu ngatasi masalah legal ing hukum kulawarga. Masalah hukum sing umum ing praktik hukum kulawarga yaiku pegatan.

Menu cepet

Informasi liyane babagan proses cerai lan pengacara cerai kita bisa ditemokake ing kaca pegatan kita. Kajaba minangka cerai, sampeyan uga bisa mikir, umpamane, pangenalan anak, penolakan wong tuwa, njupuk hak asuh anak utawa proses adopsi. Iki masalah sing kudu diatur kanthi bener supaya sampeyan ora nemoni masalah mengko. Apa sampeyan golek perusahaan hukum khusus ing hukum kulawarga? Banjur, sampeyan wis nemokake papan sing cocog. Law & More nawakake pitulungan hukum ing babagan hukum kulawarga. Pengacara hukum kulawarga kanggo layanan sampeyan kanthi saran pribadi.

Saliyane masalah sing ana hubungane karo pengakuane, hak asuhan, penolakan wong tuwa lan anak angkat, pengacara hukum kulawarga uga bisa nulung sampeyan babagan prosedur sing ana hubungane karo outplacement lan pengawasan anak-anak sampeyan. Yen sampeyan ngatasi masalah siji utawa luwih, umume sampeyan duwe pitulung saka pengacara hukum kulawarga sing bakal nulungi sampeyan babagan pemukiman hukum.

Acknowledgment

Pangucap nggawe hubungan hukum kulawarga ing antarane wong sing ngakoni anak lan bocah kasebut. Bojone banjur bisa diarani bapak, bojo dadi ibu. Wong sing ngakoni anak ora kudu dadi bapak biyung utawa ibune bocah. Sampeyan bisa ngerteni anak sadurunge lair, sajrone deklarasi kelairan utawa mengko.

Aylin Selamet

Aylin Selamet

Pengacara-ing-hukum

 Nelpon +31 (0) 40 369 06 80

Mbetahaken pengacara kulawarga?

Dhukungan bocah

Dhukungan bocah

Sing pegatan duwe pengaruh gedhe kanggo bocah. Mulane, kita nempelake nilai gedhe kanggo kepentingan bocah-bocah

Nyuwun cerai

Nyuwun cerai

Kita duwe pendekatan pribadi lan kita kerja bareng karo solusi sing cocog

Nafkah mitra

Nafkah mitra

Apa sampeyan arep mbayar utawa nampa dana? Lan pinten? Kita nuntun lan mbantu sampeyan babagan iki

Urip kanthi kapisah

Urip kanthi kapisah

Apa sampeyan pengin urip dhewe? Nulungi sampeyan

"Law & More pengacara
melu lan
bisa empathize karo
masalah klien ”

Kahanan kanggo ngakoni bocah

Yen sampeyan pengin ngakoni bocah, sampeyan kudu netepi sawetara kahanan. Contone, sampeyan kudu 16 taun utawa luwih ngakoni bocah. Nanging ana kahanan liyane. Sampeyan butuh ijin saka ibu. Kajaba bocah kasebut luwih saka 16 taun. Yen bocah umur 12 taun utawa luwih lawas, sampeyan uga butuh idin ijin saka bocah kasebut. Kajaba iku, sampeyan ora bisa ngakoni anak yen ora diidini karo ibu. Contone, amarga sampeyan minangka dulur getih saka ibu. Salajengipun, bocah sing sampeyan pengin ngakoni bisa uga durung duwe wong tuwa sing legal. Apa sampeyan diselehake ing njaga? Yen ngono, sampeyan kudu njaluk idin saka pengadilan kecamatan.

Ngenali bocah sajrone meteng

Iki nuduhake pengakuan bayi sing durung lahir. Sampeyan bisa ngakoni bocah kasebut ing sembarang kotamadya ing Walanda. Yen ibu (wong sing nyana) ora teka karo sampeyan, dheweke kudu menehi idin ditulis kanggo ngakoni. Apa pasangan sampeyan ngandhut karo kembar? Banjur pengakuan kasebut ditrapake kanggo bocah loro sing dadi pasangan sampeyan ngandhut nalika semana.

Ngakoni bocah sajrone deklarasi kelairan

Sampeyan uga bisa ngerteni anak yen sampeyan lapor kelahiran. Sampeyan kudu nglaporake kelahiran kutha yen lair. Yen ibu ora teka karo sampeyan, dheweke kudu menehi idin ditulis kanggo pengakuan kasebut.

pengacara-pengacara-gambar (1)Ngakoni bocah kasebut ing tanggal sing mengko

Mengkono uga kala-kala, bocah ora ngakoni nganti umure luwih tuwa utawa luwih tuwa. Pengakuan kasebut banjur bisa ing saben kotamadya ing Walanda. Saka umur 12 taun, sampeyan kudu njaluk idin ditulis saka bocah lan ibu. Yen bocah wis umur 16 taun, sampeyan mung butuh idin saka bocah kasebut.

Milih jeneng nalika ngakoni bocah

Aspek penting kanggo ngakoni anak sampeyan, yaiku milih jeneng. Yen sampeyan pengin milih jeneng kulawarga nalika ngakoni, sampeyan lan pasangan kudu bebarengan menyang kutha. Yen bocah luwih saka 16 taun nalika diakoni, bocah bakal milih jeneng kulawarga sing dikepengini.

Akibat saka pangenalan

Yen sampeyan ngakoni bocah, sampeyan bakal dadi wong tuwa sing sah karo bocah kasebut. Sampeyan banjur bakal duwe sawetara hak lan kewajiban. Kanggo dadi wakil legal anak, sampeyan uga kudu ndhaptar panguwasa wong tuwa. Pengakuan bocah tegese ing ngisor iki:

• Ikatan legal digawe ing antarane wong sing ngakoni anak lan bocah kasebut.
• Sampeyan duwe kewajiban pangopènan menyang bocah kasebut nganti umure 21 taun.
• Sampeyan lan bocah dadi ahli waris liyane.
• Sampeyan milih jeneng kulawarga bareng karo ibu nalika nampa.
• Bocah bisa ndarbeni kewarganegaraan sampeyan. Iki gumantung saka ukum negara sing sampeyan duwe negara.

Apa sampeyan pengin ngakoni anak lan sampeyan isih duwe pitakon babagan prosedur pengakuane? Rasa hubungi ahli hukum hukum kulawarga sing wis ngalami.

Nolak tuwane

Yen ibune anak wis bebojoan, bojone dadi bapakne anake. Iki uga ditrapake kanggo kemitraan sing kadaptar. Sampeyan bisa nolak tuwane. Contone, amarga pasangan ora dadi biologis bocah. Penolakan wong tuwa bisa njaluk panjaluk saka wong tuwa, ibu utawa bocah kasebut. Nolak nduweni akibat yen ukum kasebut ora nganggep bapak legal dadi bapak. Iki ditrapake kanthi retroaktif. Undhang-undhang kasebut ndalang yen bapakne bapake legal ora ana. Iki contone akibat kanggo sapa pewaris.

Nanging, ana telung kasus sing ora ditolak saka wong tuwa (utawa ora ana maneh):

• Yen bapak legal uga bapak biologis anak;
• Yen bapak legal wis setuju karo tumindak sing garwane dadi ngandhut;
• Yen bapak legal wis ngerti sadurunge pernikahane bojone mbesuk.
• Pangecualian digawe kanggo rong kasus pungkasan nalika ibu durung jujur ​​babagan bapak kandung anake.

Penolakan wong tuwa tetep dadi keputusan penting. Pengacara kulawarga saka Law & More siyap kanggo menehi saran babagan cara sing paling apik sadurunge sampeyan njupuk keputusan penting iki.

gambar-pengacara-pengacara-kulawarga (1)

Nglindhungi

Bocah cilik ora dileksanakake kanggo nggawe keputusan. Mula yen bocah kasebut ana ing sangisoré wong tuwa utawa wong tuwa. Asring, wong tuwa kanthi otomatis njaluk hak asuh anak-anak, nanging kadang-kadang sampeyan kudu njaluk hak asuh liwat prosedur pengadilan utawa liwat formulir aplikasi.

Yen sampeyan duwe hak asuhan anak:

• Sampeyan tanggung jawab kanggo ngurus lan nggedhekake bocah.
• Sampeyan meh mesthi duwe kewajiban pangopènan, tegese sampeyan kudu mbayar biaya perawatan lan pendhidhikan (nganti umur 18 taun) lan biaya urip lan sinau (wiwit umur 18 nganti 21 taun).
• Sampeyan ngatur dhuwit lan barang kanggo bocah;
• Sampeyan minangka wakil hukum.

Penjagaan bocah bisa diatur kanthi rong cara. Nalika salah sawijining wong duwe hak asuh, kita ngomong babagan hak asasi kepala siji, lan yen wong loro duwe hak asuhan, bisa uga duwe hak asuhan. Maksimal wong loro bisa duwe hak asuh. Dadi, sampeyan ora bisa ngetrapake panguwasa wong tuwa yen wong loro wis duwe anak.

Nalika sampeyan entuk hak asuh anak?

Apa sampeyan wis nikah utawa sampeyan duwe kemitraan sing kadaptar? Banjur kaloro wong tuwa bakal duwe hak bersama anak. Yen ora ngono, mung ibune bakal kanthi otomatis ditahan. Apa sampeyan omah-omah minangka wong tuwa sawise lair saka anak? Utawa apa sampeyan melu kemitraan sing didaptar? Ing kasus kasebut, sampeyan uga bakal nampa panguwasa wong tuwa kanthi otomatis. Kahanan yaiku sampeyan ngakoni bocah kasebut minangka bapak. Kanggo entuk panguwasa wong tuwa, sampeyan bisa uga ora luwih enom saka 18 taun, dadi pengawal utawa ngalami gangguan mental. Ibu sing umur umur 16 utawa 17 taun bisa ngetrapake pengadilan kanggo deklarasi umur supaya bisa njupuk anak. Yen ora ana wong tuwa sing duwe hak asuhan, hakim nunjuk penjaga.

Jagaan bareng ing kasus cerai

Premis ing pegatan yaiku wong tuwa loro iku njaga hak gabungan. Ing sawetara kasus, pengadilan bisa nyimpang saka aturan iki yen kanggo kepentingan bocah-bocah.

Apa sampeyan pengin nduwe hak asuh karo bocah utawa duwe pitakon liyane babagan panguwasa wong tuwa? Banjur hubungi salah sawijining pengacara kulawarga sing wis ngalami. Kita seneng mikir bebarengan karo sampeyan lan mbantu sampeyan aplikasi kanggo panguwasa wong tuwa!

Adoption

Sapa wae sing pengin njupuk anak saka Walanda utawa saka luar negeri kudu memenuhi syarat tartamtu. Contone, sampeyan kudu paling ora 18 taun luwih tuwa tinimbang bocah sing dikarepake. Kahanan kanggo nganut bocah cilik saka Walanda beda karo kahanan kanggo njupuk bocah saka luar negeri. Contone, sawijining adopsi ing Walanda mbutuhake anak kasebut cocog kanggo kapentingan bocah sing paling apik. Kajaba iku, bocah kasebut kudu bocah cilik. Yen bocah sing pengin diadopsi umur 12 taun utawa luwih lawas, idin dheweke dibutuhake kanggo diadopsi. Kajaba iku, kahanan sing penting kanggo nyalonake bocah saka Walanda yaiku sampeyan wis ngurus lan nggedhekake bocah paling sethithik setaun. Tuladhane minangka wong tuwa, wong sing jaga, utawa tangga teparo.

Kanggo njupuk bocah saka luar negeri, penting sampeyan durung tekan umur 42. Yen ana kahanan khusus, pangecualian bisa ditindakake. Salajengipun, kahanan ing ngisor iki kanggo aplikasi bocah saka luar negeri:

• Sampeyan lan pasangan sampeyan kudu menehi ijin kanggo mriksa Sistem Dokumen Kehakiman (JDS).
• Bentenane umur antarane wong tuwa sing paling tuwa karo bocah kasebut bisa uga ora luwih saka 40 taun. Yen ana kahanan khusus, pangecualian uga bisa ditindakake.
• Kesehatan sampeyan ora bisa dadi alangan kanggo diadopsi. Sampeyan kudu ngalami pemeriksaan medis.
• Sampeyan kudu manggon ing Walanda.
• Saka jaman saiki bocah asing lunga menyang Walanda, sampeyan wajib nyayomi biaya perawatan bocah lan bocah.

Negara sing asal saka bocah angkat uga bisa ngetrapake kahanan supaya bisa diadopsi. Contone, babagan kesehatan, umur utawa penghasilan. Asine, wong lanang lan wanita mung bisa ngetrapake bocah saka luar negeri bebarengan yen wis kawin.

Apa sampeyan pengin njupuk bocah saka Walanda utawa saka luar negeri? Yen mangkono, dingerteni babagan prosedur lan kahanan tartamtu sing ditrapake kanggo kahanan sampeyan. Pengacara hukum kulawarga Law & More siap menehi saran lan mbantu sampeyan sajrone proses iki.

Panyebaran

Panyebaran minangka ukuran drastis. Iki bisa digunakake nalika luwih becik kanggo perlindungan anak sampeyan manggon ing papan liya. Piranti pamrentahan mesthi diawasi karo pengawasan. Tujuan pambuwang yaiku mesthekake yen bocah bisa urip ing omah maneh sawise sawetara wektu tartamtu.

Panjaluk supaya anak sampeyan metu saka omah bisa diajukake menyang Hakim Anak dening Perawatan Pemuda utawa Dewan Perawatan lan Perlindhungan Anak. Ana macem-macem bentuk eksplorasi. Contone, anak sampeyan bisa dilebokake ing kulawarga angkat utawa omah perawatan. Sampeyan uga bisa uga pengin anak diselehake karo kulawarga.

Ing kahanan kaya ngono, penting sampeyan bisa nyewa pengacara sing dipercaya. Ana ing Law & More, kapentingan lan kapentingan bocah iku sing utama. Yen sampeyan butuh pitulung ing proses iki, contone, supaya bocah ora ditempatake adoh saka omah, sampeyan wis tekan panggonan sing bener. Pengacara kita bisa ngrewangi sampeyan lan anak yen panjaluk penggantian wis dikirim, utawa bisa uga diajukake menyang Hakim Anak.

Pengacara hukum kulawarga Law & More bisa nuntun lan mbantu sampeyan ngatur kabeh aspek hukum kulawarga kanthi cara sing paling apik. Pengacara kita duwe kawruh khusus ing babagan hukum kulawarga. Sampeyan kepengin weruh apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan? Banjur hubungi Law & More.

gambar-gambar (1)

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 40 369 06 80 utawa kirim e-mail menyang:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl