Law & More ndarbeni kawruh lan pengalaman sing penting ing menehi saran lan mbiyantu bisnis sing nduweni ngatur ing Walanda uga internasional. Sajrone pirang-pirang taun, kita ngembangake pemahaman sing jero babagan apa sing ndorong bisnis kulawarga Walanda lan internasional lan menehi saran legal lan tax strategis kanggo mbantu ngenali lan entuk target.

BISAN INGSAIS lan INSANSIONAL
KONTAK LAW & MORE

Bisnis Kulawarga Walanda lan Internasional

Law & More ndarbeni kawruh lan pengalaman sing penting ing menehi saran lan mbiyantu bisnis sing nduweni ngatur ing Walanda uga internasional. Sajrone pirang-pirang taun, kita ngembangake pemahaman sing jero babagan apa sing ndorong bisnis kulawarga Walanda lan internasional lan menehi saran legal lan tax strategis kanggo mbantu ngenali lan entuk target.

Kita maringi pitunjuk babagan masalah perlindungan aset lan cara sukses nglindhungi bisnis kasebut tinimbang risiko pajak lan finansial legal, kalebu nanging ora diwatesi kanggo nyuda pengaruh kasebut.

Law & More aktif menehi saran babagan milih struktur sing paling cocog lan efisien kanggo bisnis kulawarga apa internasional utawa ing Walanda nggunakake skala penuh opsi perusahaan Walanda lan multijurisdictional sing kasedhiya.

Kita trampil ngatasi masalah musuhan lan konflik hukum ing antarane para anggota kulawarga, para pemegang saham lan manajemen, ahli waris lan amanah.

Profesional profesional menehi saran babagan penjualan bisnis nalika mbatesi pajanan babagan pajak Walanda.

Gambar Tom Meevis

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

 Nelpon +31 40 369 06 80

Layanan saka Law & More

Hukum Corporate

Hukum perusahaan

Saben perusahaan pancen unik. Mulane, sampeyan bakal nampa saran legal sing cocog karo perusahaan sampeyan

Kabar saka gawan

Pengacara interim

Kudu pengacara? Nyedhiyani dhukungan legal sing cukup kanggo Law & More

Advocate

Hukum imigrasi

Kita ngrampungake prekara sing ana hubungane karo diakoni, omah, deportasi lan alien

Persetujuan pemegang saham

Hukum bisnis

Saben wirausaha kudu ngatasi undang-undang perusahaan. Siapake dhewe kanthi becik.

"Law & More pengacara
melu lan
bisa empathize karo
masalah klien ”

Ora ana mental sing ora becik

Kita seneng mikir kreatif lan katon ngluwihi aspek legal kahanan. Kabeh iku kanggo njupuk inti saka masalah lan ngrampungake kanthi prekara sing ditemtokake. Amarga mentalitas lan pengalaman sing ora apik lan klien bisa dipercaya dhukungan sah pribadi lan efisien.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven?
Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 (0) 40 369 06 80 utawa kirim e-mail:

mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nl
mr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl