APA KANG NAMPAK Sengketa ING NETHERLANDS? KONTAK LAW & MORE

Layanan Expat

Nalika manggon lan makarya ing Walanda, sampeyan minangka ekspat bisa nemokake sawetara masalah legal. Sawise kabeh, hukum Walanda rumit lan nyakup macem-macem yurisdiksi sing asring kontrak utawa persimpangan. Contone, kanggo ekspat, macem-macem pitakonan hukum bisa uga muncul ing lapangan:

• Hukum kontrak. Nalika tuan tanah, umpamane, mungkasi sewa sampeyan utawa sampeyan mungkasi perjanjian tuku minangka panuku? Kahanan (tambahan) sing gegandhengan karo kontrak ekspat sampeyan lan apa tegese?
• Hukum tenaga kerja. Apa maneh yen kudu ngatasi penyakit? Minangka ekspatur, apa sampeyan entuk mbayar pamrentahan utawa entuk manfaat pengangguran? Apa pangayoman pembuangan Belanda ditrapake ing kasus sampeyan nalika sampeyan lagi diilangi?
• Hukum tanggung jawab. Sapa sing tanggung jawab yen perjanjian tartamtu dilanggar? Sapa sing bisa tanggung jawab nalika kacilakan (gegayutan) kerja? Lan sampeyan tanggung jawab pribadi yen wong liya ngalami karusakan amarga tumindak sampeyan?
• Hukum imigrasi. Apa sampeyan butuh ijin panggonan utawa kerja ing Walanda? Lan yen kaya ngono, apa syarat sing sampeyan butuhake? Lan apa akibat saka pengangguran kanggo ijin sampeyan utawa ora?

Tom Meevis

Ngatur Mitra Partai / Pengacara

"Aku pengin duwe pengacara sing mesthi siyap kanggo aku, sanajan ing akhir minggu"

Apa wae masalah hukum utawa yurisdiksi sing sampeyan lakoni, penting yen sampeyan ngerti posisi legal sampeyan. Sawise sampeyan, sampeyan ora pengin ngadhepi kejutan (sawise). Law & More nduwe tim darmabakti kanggo pengacara multibahasa sing ahli hukum kontrak, ukum tanggung jawab, hukum tenaga kerja lan imigrasi lan bisa menehi informasi babagan posisi legal sampeyan. Kajaba iku, dheweke bisa mbantu nggambar lan mriksa kontrak utawa nglamar ijin panggonan sampeyan. Sampeyan nggolek hak ukum liyane? Banjur deleng kaca keahliane, sing nampilake kabeh hak ukum.

Apa sampeyan ngrampungake sengketa ing Walanda? Uga banjur Law & More wis ana kanggo sampeyan. Nalika pesta kasebut ana ing kahanan konflik, tindak menyang pengadilan minangka pamindhahan umum lan asring cepet. Nanging, proses legal ora mesthi menehi solusi sing paling apik lan konflik antarane pihak bisa diselesaikan kanthi luwih apik lan luwih efisien kanthi cara liya, umpamane liwat mediasi. Pengacara kita ngewangi sampeyan wiwit tahap awal menyang tahap pungkasan saka sengketa kasebut. Kanthi cara kasebut, dheweke ngetrapake anggaran babagan risiko lan kesempatan luwih awal. Ing loro kasus kasebut, Law & Morepengacara banjur adhedhasar pakaryan kasebut kanthi strategi sing wis ditemtokake sing wis ditemtokake bebarengan karo sampeyan.

Apa sampeyan duwe masalah legal ing Walanda, lan sampeyan pengin ndeleng yen wis rampung? Hubungi Law & More. Ing endi umume para pengacara mung menehi kawruh hukum lan tampilan kritis, Law & Morepengacara nawakake liyane ekstra. Saliyane ngerti babagan hukum Walanda (prosedural), kita duwe pengalaman internasional sing akeh. Kantor kita ora mung internasional babagan lingkup lan sifat layanane, nanging uga gegayutan karo macem-macem klien lokal lan internasional sing maju. Pramila kita ing Law & More ngerti tantangan sing diatasi para ekspat lan bisa mbantu sampeyan kanthi paling apik liwat pendekatan praktis lan pribadi.

Apa sampeyan pengin ngerti apa Law & More bisa nindakake sampeyan minangka perusahaan hukum ing Eindhoven? Banjur hubungi kita kanthi telpon +31 (0) 40 369 06 80 utawa kirim e-mail: mr. Tom Meevis, pengacara ing Law & More - tom.meevis@lawandmore.nlmr. Maxim Hodak, pengacara ing & Liyane - maxim.hodak@lawandmore.nl